• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

18.02.2021

22:30

JOVANA JEREMIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU OPLELA PO KOLEGINICAMA - Voditeljka i urednica "Jutarnjeg programa" traži pomoć PSIHIJATRA!

Estrada

JOVANA JEREMIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU OPLELA PO KOLEGINICAMA - Voditeljka i urednica "Jutarnjeg programa" traži pomoć PSIHIJATRA!

Podeli vest

Urednica i voditeljka "Jutarnjeg programa", Jovana Jeremić, u poslednje vreme privlači veliku pažnju javnosti svojim zanimljivim izjavama. Zahvaljujući svom radu, izgradila je uspešnu karijeru i postala je televizijska zvezda, ali slobodno možemo da konstatujemo da je postala i internet senzacija čiji su klipovi postali viralni i broje milionske preglede na društvenim mrežama.

Priznala si nedavno da nikada nisi posećivala psihijatra, ali da ipak planiraš da potražiš pomoć. Zbog čega?

- Stres, ubi me stres. Mnogo se sekiram zbog posla. Urednički posao je pretežak. Skoro sam se čula sa Vesnom Dedić i žalila sam joj se "ne mogu Vesna, kunem ti se, više da čekam ove goste i da uređujem", ona mi kaže "molim? Ja sam 12 godina bila urednik i voditelj Jutarnjeg programa na RTS-u. Šta ne možeš? Ustaj vojsko, moraš! Jedino tako se pravi karijera". Vesna je u pravu! Ako misliš da budeš televizijska zveda, moraš da budeš um i mozak operacije, a ne da budeš samo manekenka koja se slika tu po studiju, koja glumi tu neku voditeljku i danas bude, sutra ne bude tu, kako se smene švaleri i neke veze koje je imala, tako i ona nestane. Pogledaj ko traje 40 godina, to su novinari, urednici, autori. Nijedna ova koja se slika ne može da opstane.

Foto: HIT dodatak/informer

Jovana Jeremić

Da li aludiraš posebno na neku koleginicu?

- Ne, same će se one pronaći koje su.

Mnoge javne ličnosti priznale su da koriste stručnu pomoć... Kakvo mišljenje imaš o javnim pričama na tu temu?

- Potpuno normalna stvar, odlazak kod psihijatra je kao odlazak kod zubara ili lekara opšte prakse. Mislim da češće treba da odlazimo kod psihjatra, jer se lakše prebrode neke teške stvari u životu, traume i stresovi. Moj jedan dan je užasno stresan. Ja se u toku jednog dana nakupim stresa kao prosečan čovek za godinu dana. Mislim da psihijatar održava tvoju psihu, kao što zubar održava tvoje zube. To je potpuno okej, nego mi živimo u zemlji gde ako odeš kod psihijatra odmah kažu da si lud. Ako popiješ jedan bromazepam kad se treseš, ti nisi normalan. Mi živimo u takvoj zemlji, ali došlo je vreme da se malo menja i naš mentalitet. Ako mislimo da nam bude bolje, moramo i mi da budemo bolji.

Foto: HIT dodatak/informer

Jovana Jeremić

Kako se trenutno boriš sa stresom?

- Pucam u streljani, treniram fitnes... Koristim "zig zauer p320" i odlično mi stoji taj pištolj i zadovoljna sam kako mi to ide. Obožavam da vozim rolere, slušam muziku i trudim se da na te neke načine opuštam sebe. Žao mi je što nemam mnogo vremena da čitam. Dete mi je malo i nedostaje mi to moje čitanje. Nedostaje mi ta moja devojačka ušuškanost koju sam imala pre dolaska Lee, ali mislim da će se to promeniti kada ona krene u obdanište i kada bude veća.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GG

pre 3 godine

Koji si ti crni bolesnik sa velikom F dijagnozom.

Mile Mišo Stojsavljević

pre 3 godine

Javljam se s obzirom navod da bi gospođa Jovana Jeremić moguće zamjenila godpođu Katarinu Korša. Vjerojatno se radi o tehničkoj grešci u tekstu. Naime te dvije osobe nisu usporedive s obzirom na dojam koji ostavljaju pri svom radu. Mislim da u radu gospođe Jovane probija očigledni napor da nešto bude dobro, i pri tome izbija njeno ja koji je često jači od predmetne teme. Također, često se nameće pitanje gledanosti što bi trebala biti u suštini njena stvar i interes produkcije u programu tog tipa. Nama koji gledamo je bitno da bude interesantno i zanimljivo. Na kraju u njenim emisijama, često uz čudne goste, nema te ležernosti i topline i urođene inteligencije koju nudi gospođa Korša. No još uvijek sam uvjerenja da se radi o tehničkoj grešci u tekstu.

Car

pre 3 godine

Jedna od najomrazenijih voditeljki. Previse arogantna i hvalisava.

EKSKLUZIVNO! JOVANA JEREMIĆ: Političari su mi tražili da SPAVAJU SA MNOM da bi me ZAPOSLILI! Godinu i po dana sam plakala jer nisam...
Estrada

EKSKLUZIVNO! JOVANA JEREMIĆ: Političari su mi tražili da SPAVAJU SA MNOM da bi me ZAPOSLILI! Godinu i po dana sam plakala jer nisam...

Mala koja čini čuda - tako sebe opisuje Jovana Jeremić. Voditeljka kaže da je progovorila sa samo šest meseci, uvek je bila najbolji đak, sa 14 godina je uređivala tinejdžersku emisiju na lokalnoj televiziji u Lazarevcu, Pravni fakultet je završila sa prosekom 9,6, godinama je vodila "Parove", a sa 29 je postala urednica "Jutarnjeg programa" na Hepiju

10.02.2021

11:58

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija