• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

23.02.2021

21:30

ŠTA REĆI KADA SU RIJALITI ZVEZDE VODITELJKE... Oglasila se Lea Kiš nakon izjave Jovane Jeremić: Dokle je došla televizija!

Estrada

ŠTA REĆI KADA SU RIJALITI ZVEZDE VODITELJKE... Oglasila se Lea Kiš nakon izjave Jovane Jeremić: Dokle je došla televizija!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić je nedavno najavila da želi da raskrinka koleginice kojima voditeljski posao služi kao paravan za bavljenje najstarijim zanatom, te se tim povodom oglasila Lea Kiš.

- Naravno da mi smeta ta pojava. Erozija našeg posla je počela odavno. Pogotovo novinara koji se bave estradom. Postojali su PR-ovi pevača, pa novinari, gubili su kredibilitet, pa im je bilo bitnije da ih za 50 evra ili parfem, koje su im te takozvane zvezde davale, promovišu nego da vode računa o svojim emisijama - istakla je Lea i dodala:

 

- Onaj ko je uspeo da se održi, uspeo je da se ogradi od svega. Šta reći kada su sada rijaliti zvezde voditeljke i kada se selekcija pravi po drugim pravilima.

- Mi koji smo završili fakultet i ja koja sam sticajem okolnosti magistrirala i doktorirala gledamo sa iznenađenjem, i komentarom: "O, Bože, dokle je došla televizija!". Ali stvari će se u budućnosti vratiti u normalu - dodala je Kišova, a potom objasnila zbog čega je sa takvim obrazovanjem iz informative prešla u zabavu.

- Informativni program je za ženu veoma naporan, posebno ako ima porodicu. Postaneš opsednut, boriš se sa vetrenjačama i shvatiš sav besmisao toga. Drago mi je što sam rano prošla sve te faze.

- Ja sam sebi priuštila da zovem goste koji mi prijaju, da mi pevaju pesme koje volim i da mi u goste dođu političari koji mi se sviđaju, a kroz moju emisiju su prošli i bivši predsednici, a i sadašnji. Shvatiš da sve to možeš da imaš na tacni, na drugačiji način - istakla je voditeljka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MladenBg

pre 3 godine

Lea Kis je "sticajem okolnosti " magistrirala i doktorirala. I njen autfit govori o nivou njenog obrazovanja. Sticajem okolnosti.... ha ha ha....

Ana

pre 1 godinu

Lea Kiš.Jel i ona završila,magistrirala i doktorirala privatni fakultet,posle zapošljavanja.Sve je jasno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija