• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

25.02.2021

23:20

NEMCI ODLEPILI ZA SOFIJOM MILOŠEVIĆ! Inostrani portali i televizije prenose tajnu njihove velike ljubavi, evo o čemu se radi!

Estrada

NEMCI ODLEPILI ZA SOFIJOM MILOŠEVIĆ! Inostrani portali i televizije prenose tajnu njihove velike ljubavi, evo o čemu se radi!

Podeli vest

Jedna od najlepših manekeni koja je ikada predstavljala Srbiju širom sveta, Sofija Milošević zaludela je Nemce.

Izabranica Luke Jovića nakon što je uspešno gradila karijeru u Španiji dok je njen partner igrao za Real Madrid, uspela je da nađe svoje mesto i na modnoj sceni u Nemačkoj gde se nedavno preselila sa Lukom i njihovim sinom Aleksejem.

Sofija je i danas dokazala da gde god se pojavi svi uzdišu za njom.

Foto: printscreen

Sofija Milošević

Ona je potpisala ugovor sa jednom prestižnom agencijom u Nemačkoj - "EastWestModels", a koliko su oduševljeni izgledom naše manekneke svedoči i to da su sa poznate televizije RTL došli da je snimaju.

I pre nego što je napustila Madrid, poratli i novine širom Nemačke su već pisali o njenom izgledu, a čini se da će tek lepa plavuša popunjavati stranice tamošnjih medija.

Nemci su posebno istakli koliko su jedva čekali da Sofija dođe u njihovu zemlju:

Foto: printscreen

Sofija Milošević

Ona je jedna žena koju smo jedva dočekali u Frankfurtu. Sofija je u svojoj rodnoj zemlji Srbiji velika zvezda. Fudbalere ne treba samo da interesuje da je Sofija Lukina verenica, već svi treba da znaju da je ona jako srećna sa Jovićem - piše jedan od najposećenijioh portala u Nemačkoj.

Podsetimo, Luka je igrama u dresu Ajntrahta privukao pažnju svih velikih klubova iz Evrope, a upravo iz kluba u koji se vratio na zimskom prelaznom roku je i otišao u kraljevski klub Real Madrid 2019. godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija