• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.03.2021

15:05

NIJE VIDELA DECU SKORO GODINU DANA! Tanja Savić prolazi kroz AGONIJU: Sve se odvija sporo... A ono što je rekla o MUŽU će vas ŠOKIRATI

Estrada

NIJE VIDELA DECU SKORO GODINU DANA! Tanja Savić prolazi kroz AGONIJU: Sve se odvija sporo... A ono što je rekla o MUŽU će vas ŠOKIRATI

Podeli vest

Pevačica Tanja Savić rekla je javno da je poslednji put, svoju decu videla u aprilu prošle godine, ali da se sa njima čuje redovno.

Pevačica Tanja Savić prolazi kroz agoniju, jer je njen muž odveo njihovu decu u Australiju, bez njenoj znanja. Ona je sada odlučila da otkirje kakva je situacija i da li će uskoro videti svoju decu: 

- Poslednji put sam videla decu u aprilu prošle godine, sve se razvija veoma sporo zbog koronavirusa. Niko ne uzima u obzir kako se majka oseća bez dece, ovo predugo traje, dosta mi je svega, trebalo je 19. da bude suđenje, ali je pomereno i u šoku sam. Sad imam komunikaciju sa decom, zahvaljujući sudu u Australiji ih čujem redovno - kaže Tanja i dodaje:

Foto: instagram/tanja_savic_private

Tanja Savić pozira

- Oni nekako to kriju, ipak su oni dečaci, na samom početku su mnogo teže reagovali jer nisu bili spremni na tu situaciju, ali mislim da sada kapiraju, sada su i psiholozi i sud uključeni u celu priču. Znaju da se mama sudi sa tatom, mislim da im je po tom pitanju lakše, sada znaju šta se dešava.

Savićeva je rekla da sa suprugom Dušanom nema kontakt: 

- Ne, nikako! On je mene rekao da ga ne zovem na telefon i ja to poštujem. Jedno vreme sam toliko zvala, jer su mi deca nedostajala, zvala sam decu, nisam zvala njega. On mi je rekao da više ne zovem na taj telefon i dao drugi, neki novi je uzeo koji je dao da deca koriste i ja sam to ispoštovala i rekla mu da njega više nikad neću zvati. Poštujem, ja ostajem pri tome da ako vidite da neko neće komunikaciju sa vama, nemojte više... To sam nekako shvatila i povukla sam se, nemam komunikaciju sa njim, već samo sa decom i nemam opterećenje - rekla je pevačica.

Pevačica je iskreno rekla da je od početka znala kakav je njen muž:

- Ja sam to odmah prepoznala, ali mislim da je već bilo kasno i već sam bila trudna. Tad vidite neke stvari koje ne želite i prekrivate oči i mislite 'ja ću ga oplemeniti'. Mislila sam da ću uspeti u tome, to je neverovatno. Ne mrzim muškarce, daleko od toga, postoje i žene koje čine sve da manipulišu muškarcem. I muškarci to rade, ali koliko znam češće to rade žene. Mnogo sam radila na sebi sada otkako sam sama. Pratila sam njegovo ponašanje. Drugarice su mi govorile 'on je divan, kako to pričaš o njemu', a ja sam svaki put plakala zbog njega. Ali ja sam znala kakav je on, prema drugima su oni jako šarmantni, znaju da uđu pod kožu. Mislim da ljudi koji vrše to psihičko nasilje vrše i fizičko, ali mislim da je tortura psihičkog mnogo iscrpljivija. Toliko sam se puta preispitivala, kao i sve žene. On je želeo da bude glasan, mislim da je to onako jedan kukavički poriv, oni zadnji trzaji. Kad ti moraš deci da daš do znanja da te njihova mama maltretira, eto da tako opišem. On se stalno kao malo dete ponašao, kao kad detetu uzmeš igračku pa vrišti da bude u centru pažnje - ispričala je ona.

Foto: printscreen instagram

Tanja Savić sa sinovima

Tanja je potom otkrila detalje procesa koji se odvija u Australiji i istakla da je protiv Dušana dostavila preko 3.000 papira.

- Australijski zakon je vrlo pravedan što se tiče majki, ali je sporo sve, eto zbog ove korona. Ja sam predala sve dokaze i preko 3.000 papira protiv njega. Jedino je ostalo da se brani nekim porukama koje sam ja slala, to je toliko bezazleno, ja sam ipak povređena majka, ja imam pravo da kažem svoja osećanja i opsujem u porukama, a on je to priložio dokaz protiv mene kao da sam ja ne znam kakva majka. Nikad pred decom o njemu ništa ružno nisam rekla, ja želim da zaštitim svoju decu, nikada nisam da se svađam ili govorim ružno o tati, dok je on sada govorio njima tako o meni - istakla je.

Foto: Printscreen You Tube/Glamur TV HAPPY

Tanja Savić gostuje u emisiji

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija