• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.03.2021

20:00

UŠAO BIH U RIJALITI! Gazda Paja OTKRIO nepoznate detalje iz svog života - AKO NE PROĐE KORONA, BEŽIM U BEČ!

Estrada

UŠAO BIH U RIJALITI! Gazda Paja OTKRIO nepoznate detalje iz svog života - AKO NE PROĐE KORONA, BEŽIM U BEČ!

Podeli vest

Reper Gazda Paja otkrio je da će se odseliti u Beč, ukoliko se nastavi pandemija Kovida - 19, jer je finansijska situacija postala neizdrživa.

Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, pričao je o finansijskim problemima koji su nastali usled pandemije koja je zadesila svet:  

- Jedva čekam da se završi korona. Glavni izvor prihoda su nam bili nastupi. Finansijski je teško otkako ne radimo, ne samo nama muzičarima nego svim ugostiteljima. Ne znam, ako uskoro ne puste, idem u Austriju na bauštel, odoh da radim, da mešam malter. Snalazim se ceo život, zašto ne bih i sad. Nego, krivo mi je što sam ubo neke dobre stvari, ali korona me je ukanalila - rekao je Gazda Paja i dodao da radi sa strane posliće, ne bi li obezbedio egzistenciju svojoj porodici:

Foto: Promo

Gazda Paja u spotu

- Sreća pa imam neke poslove koje se tiču muzike i izdavaštva. To me je spasilo. Zato pesma mora da bude dobra, a to je danas teško. Imao sam sreću sa poslednje dve, tri pesme, da na platformama gde zarađujemo, zaradim sasvim okej. Da nije bilo tako, stvarno bi bilo teško i bio bih prinuđen nešto da radim. Teško je ovde zaraditi. Dosta toga znam u domenu mog posla - montažu, snimanje, softvere, ali ako se muzička industrija ugasi, nema mi druge nego za Beč.

Pavle je nedavno postao otac, a sada je otkrio da mu uloga roditelja baš prija

- Sve radim, a i žena baš kida i trudi se oko toga. Ona je iz Banjaluke. Nije blogerka kao što se pisalo, završila je prava i radila je u telekomunikacijama. Popularna je na Instagramu i šalju joj zahteve za reklame, pa je ispala blogerka - kazao je reper.

Gazda Paja je priznao da bi ušao u rijaliti, ali samo pod određenim uslovima:

- Ušao bih, ako bi posle mene taj rijaliti zatvorili. Ja ulazim, radim šta god treba, ali da posle toga on više ne postoji, za takav bih bio žrtveno jagnje. Mislim da takva vrsta ugovora ne može da se napravi zato što smo u Srbiji - odgovorio je Pavle.

Reper je oktrio i da je trebao da objavi nastavak hit pesme "Čke Beogradske":

- Ja sam 2016. godine bio kod Aspirinaca u studiju i sa Miletićem sam nešto snimao. Jedna od tih pesama je trebala da bude duet sa Severinom. Ta pesma i dalje postoji, Seve je otpevala svoj deo, a ja sam otpevao demo, jer nisam bio tu. Ta pesma je ispala ludnica, totalna havarija. Zvala se "Čike Beogradske" - rekao je reper i dodao: 

- Te "Čke Beogradske" su porasle i postale "Čike Beogradske", oni su sponzori, a one su gibice, girice što vole keš. Severina je otpevala refren i ubila. Tada se nešto dešavalo sa mnom i to nije izašlo. Pesma je još tu i ja poručujem:"Alo, to je hit godine, meseca, decenije, to je benger"! Sve bi srušila ta pesma!

Foto: TV Pink printscreen

Gazda Paja gostuje u emisiji

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija