• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

07.03.2021

22:31

OPERISAN ANDRIJA JO! Glava sva krvava sva u zavojima! Haos na društvenim mrežama /FOTO/

Estrada

OPERISAN ANDRIJA JO! Glava sva krvava sva u zavojima! Haos na društvenim mrežama /FOTO/

Podeli vest

Popularni jutjuber Andrija Jo otkrio je da je boravio u Istanbulu kako bi imao operaciju presađivanja kose, a snimio je video zapis iz operacione sale, kao i tokom oporavka.

- Ljudi trenutno smo ušli u operacionu salu. Kao što vidite ošišali su mi skroz pozadi - kaže Andrija na početku videa, pa otkriva da je dugo imao želju da koriguje zaliske:

Foto: printscreen

Andrija Jo

- Zadovoljan sam svojim izgledom. Uvek sam pričao da je jedina stvar koju bih uradio na sebi transplantacija kose, kako bih vratio ono što sam već imao i izgubio.

Nakon što je intervencija prošla Andrija je poručio da stavlja crno bele snimke kako se ne bi videla krv.

Foto: printscreen

Andrija Jo

- Evo me nakon šest sati, sve je prošlo super, prezadovoljan sam. Pozadi sam ošišan na ćelavo i to će brzo da poraste. Ništa me nije bolelo. Malo sam se plašio, celu operaciju sam bio budan i ništa nisam osećao - poručio je na svom Jutjub nalogu.

Foto: printscreen

Andrija Jo

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija