• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: grand

10.03.2021

12:25

MOŽDA BIH SPUSTILA SLUŠALICU! Nada Topčagić otkrila kako bi REAGOVALA kada bi je Zlatan Ibrahimović pozvao, pa poručila: ZNATE LI VI KO JE ON?!

Estrada

MOŽDA BIH SPUSTILA SLUŠALICU! Nada Topčagić otkrila kako bi REAGOVALA kada bi je Zlatan Ibrahimović pozvao, pa poručila: ZNATE LI VI KO JE ON?!

Podeli vest

Nada Topčagić nedavno se našla u žiži javnosti kada se fudbaler Zlatan Ibrahimović na Sanremu pojavio uz njen hit "Jutro je"

U medijima se ovog dana spekuliše da je sportista pozvao Nadu u goste, a ona je sada otkrila da li je to istina.

- To pišu mediji. Ovog puta se ne bih oglašavala i ne verujem da je to stvarno. Ja i da se sretnem sad sa Ibrahimovićem, ne znam kako bih se ponašala. To bi mi bilo strašno.-

Pesma je nastala pre više od trideset godina, i mada njena popularnost ne jenjava s godinama, Nada smatra da je gest proslavljenog fudbalera, najveća nagrada u njenoj karijeri.

Foto: TV Pink printscreen

Nada Topčagić

- Ja sam vlasnica ovog čuvenog hita, ali on je ujedinio celu Jugoslaviju. To što je on uradio, to niko nije uradio - rekla je ona i dodala da ne zna kako bi reagovala kada bi je Zlatan zaista pozvao.

- Ja bih se odazvala. Ne znam, samo kada bi rekao: "Nado, ovde Zlatan Ibrahimović", zanemela bih, možda bih spustila slušalicu. Ne znam kako bih se snašla. Ozbiljno vam kažem. Znate li vi ko je Zlatan Ibrahimović? Da je to Mesi, da je Ronaldo, ne bi to imalo nekog odjeka. Ali ovo je on, toliko je omiljen, toliko ga svi vole da to nije normalno. Za mene je on najbolji fudbaler - istakla je ona za "Grand".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija