• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/Informer.rs

25.03.2021

11:27

PUŠTAJ ILI JA ODLAZIM! Vera Matović napravila skandal u EMISIJI, pretila - NEĆEŠ TI MENI...

Estrada

PUŠTAJ ILI JA ODLAZIM! Vera Matović napravila skandal u EMISIJI, pretila - NEĆEŠ TI MENI...

Podeli vest

Vera Matović, pevačica, napravila je skandal u emisiji "Grand magazin".

Naime, ona je poželela da režija pusti pesmu "Miki, Milane" koja je u poslednje vreme veliki hit. Voditeljka je poručila da nije sigurna da li je režija pripremila upravo tu numeru, na šta je Vera odreagovala.

- Bez toga ništa. Nema kriva režija, kriva si ti. Više me ovde ne vidiš. Prošli put si mi pustila, a sada kao ne. Više me ne vidiš, džaba sam ovde bila. Napuštam studio, ozbiljno vam kažem - govorila je Matovićka i dodala:

- Zašto da sad ne pustimo tu pesmu? Na drugoj televiziji pevaću dve pesme, ti nećeš da mi pustiš jednu. Puštaj ili ti više nikada neću doći - uporno je ponavljala pevačica kojoj su na kraju ispunili želju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija