• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

25.03.2021

17:21

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO DETALJE UGOVORA ZVEZDA GRANDA! 9 godina su vezani za nas, ali Grand od njih ne zarađuje!

Estrada

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO DETALJE UGOVORA ZVEZDA GRANDA! 9 godina su vezani za nas, ali Grand od njih ne zarađuje!

Podeli vest

Saša Popović danas je gostovao u jutarnjem programu na "Prvoj" televiziji gde je govorio o Vanji Knežević diskvalifikovanoj takmičarki iz šou programa "Zvezde Granda".

On se tom prilikom prvi put javno dotakao teme o ugovorima koje potpisuju budući pevači sa "Grand" produkcijom.

Foto: Printscreen You Tube

Saša Popović

- Trideset šest takmičara će pred kraj potpisati ugovor sa "Grand" produkcijom. Svaki ugovor koji je bio od 2004. godine glasi ovako: devet godina je rok trajanja ugovora, novac se prve godine deli 50:50, a ostalih godina se deli 70 odsto za pevača, a 30 odsto za "Grand. Ugovor aktiviram samo onda kada vidimo da neko od kandidata zaista napreduje i kada vidimo da od nekoga možemo da napravimo zvezdu i da mu podignemo cenu. Mi zadržimo 14-16 takmičara u finalu, sa dvoje-troje radimo i dižemo im cenu. To su svi ovi takmičari koji su u međuvremenu kupili i stanove i kola i lepo žive. Ostali kandidati koji su potpisali ugovor su slobodni, ne moraju da rade u "Grandu" ali devet godina imaju uvek reklamu u "Grandu", imaju najavu za nastupe, imaju emisije, iako "Grand" od njih nema ništa - rekao je Popović u "Jutru".

Foto: Printscreen You Tube/Grand Online

Saša Popović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija