• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

27.03.2021

18:36

MOJE DETE TRPI TORTURU! Otac Vanje Knežević OTKRIO da je ZGROŽEN PONAŠANJEM Saše Popovića!

Estrada

MOJE DETE TRPI TORTURU! Otac Vanje Knežević OTKRIO da je ZGROŽEN PONAŠANJEM Saše Popovića!

Podeli vest

Otac Vanje Knežević, Saša Knežević rekao je da je zgrožen ponašanjem Saše Popovića i kroz kakvu tortutu je prošla njegova ćerka-

Kako ste vi sve ovo doživeli?

 - Žao mi je što se sve ovo izdešavalo. Moram da budem realan i iskren jer znam kroz šta prolazimo ovih dana, ali i koliko je Vanji značilo takmičenje i koliko je bila sigurna da će ući bar u prvih deset. Taman kada treba da se smiri, gledam komentare gospodina Popovića. Verujte da uopšte nisam polaskan. Nimalo mi nije bilo drago na koji način je on odgovarao i komentarisao situaciju - rekao je Saša. 

Vi ste s njim razgovarali odmah posle skandala.

 - Da, pre diskvalifikacije. Tada je fino pričao i rekao da će se smiriti strasti. Nije mi jasno da čovek i dalje podržava dotičnu članicu žirija i da nijednog trenutka nije zaštitio kandidata. Ne radi se sad o Vanji, nego i o ostalim učesnicima. On je samo na strani žirija. Tada mi je rekao da on ne može ništa protiv nje jer je ona njegov kućni prijatelj i da kako ona kaže, tako će da bude. Ne mogu da verujem da sebi dozvoljava da mu ona tako govori, onda nek joj ustupi stolicu direktora, a on da bude u žiriju - kaže Knežević.

Da li ste razmišljali da tužite tu članicu žirija? 

- Jesmo, ali nećemo. Zovu nas advokati i nude nam da nas besplatno zastupaju. Čekamo da vidimo kakav će ishod svega ovoga da bude. Moja ćerka je jaka osoba i već ima ozbiljne projekte. Neću da otkrijem šta i kako, ali videćete - napomenuo je on.

 Zašto niste reagovali odmah posle snimanja?

 - Tada sam bio iza scene. Bio sam zgrožen, hteo sam da uđem na scenu i da prekinem to snimanje. Nakon samog snimanja, posle plakanja i torture - rekao je njen otac i dodao:

Vanja je istog trenutka htela da idemo za Banjaluku. Legenda od žene Marija Šerifović bila je uz nju i rekla joj je da sačeka, da je ta članica takva i da se na njene komentare ne obraća pažnja. Vanja se tresla. Rekla je da ma koliko volela Mariju, ne može to da trpi. Pola sata smo je ubeđivali da ostane. Meni je ćerka učinila uslugu da ide u baraž.

Foto: printscreen

Vanja sluša komentare žirija

Šta vam sad najviše smeta?

 - Što nisu realni. Dosta je toga bilo na račun moje ćerke što su isekli. Govorili su joj pogrdne reči. Razumem da se skrene pažnja kandidatu, ali može se fino reći, a ne napadati dete koje je tek postalo punoletno - kaže njen otac.

 Popović je pustio snimke na kojima se vidi da je Vanji već skrenuta pažnja na oblačenje. 

- To je njegova priča, ali što ne pokaže tamnije strane. Iza paravana je pričao toj članici žirija kako mora da povede računa o odnosu prema kandidatima. Mnogi su odustali, jer žiri nema nimalo poštovanja prema deci. Mislio sam da će Popović biti realan, a baš me je razočarao. Trebalo je da kaže šta kandidati doživljavaju od žirija, a nama roditeljima koji to pratimo je teško zbog toga - istakao je Saša.

 Kakvo je vaše mišljenje o članovima žirija?

 - I ona je roditelj i ima dve ćerkice. Da li se ikada stavila u poziciju kako je nama? Mislim da se nisko spustila i to je narod prepoznao - napomenuo je Saša-

 I Đorđe David ju je podržao?

- Morao je da stane na njenu stranu, jer su bliski. Marija je realno sagledala stvari i svaka joj čast. Svi smo mi bili za to da Vanja nastavi takmičenje. Međutim, bilo je prekasno. Štaviše, kandidati koji su bili kod Marije hteli su da napuste takmičenje, ali Vanja ih je zamolila da to ne rade - rekao je Knežević.

Foto: printscreen

Vanja peva

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kemo

pre 3 godine

Sasa Popovic se plasi Karleuse, pogotovo kad ona popije a non stop pije .

palma

pre 3 godine

Sam si svoje dete poslao u leglo razvrata i prostitucije....verovatno si se dobro i potrosio a mozda i kredite digao...sta sad ocekujes?

Duda

pre 3 godine

Sasa Popovic cvika od Karleuse. Nesme da pisne, a i Djordje takodjer plasi se Karleuse Pojedinci u ziriju trebaju pod hitno Psihiatra jer njihiovo ponasanje granici sa velikim pshihickim poremecajima. Pojedince treba poslati na lecenje od alkohola.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija