• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

30.03.2021

09:54

OBEZBEĐENJE REAGOVALO! Dara pokušala da upadne u restoran gde je bio Filip Plejn: ZNATE LI, BRE, KO SAM JA?!

Estrada

OBEZBEĐENJE REAGOVALO! Dara pokušala da upadne u restoran gde je bio Filip Plejn: ZNATE LI, BRE, KO SAM JA?!

Podeli vest

Dara Bubamara pokušala je da dođe do svog omiljenog dizajnera Filipa Plejna tokom njegove prošlonedeljne posete Beogradu.

Čim je čula da je nemački modni kreator u glavnom gradu, ona je pohitala da ga upozna. Kako navodi naš sagovornik, koji je blizak s folk pevačicom, Bubamara je videla na Instagramu u kom restoranu ruča Plejn pa je zapucala direktno na ovo luksuzno mesto, gde je bilo dozvoljeno samo prisustvo dizajnera, njegove devojke ekipe, kuvara i konobara.

Foto: Instagram: Dara Bubamara

Dara Bubamara

Inače, Dara Bubamara je više puta u javnosti nosila njegove komade, koji su prepoznatljivi po printu lobanje ukrašene kristalima, pa je i prilikom jurnjave za njim na sebi imala upravo njegove modele.

Dara je stigla ispred restorana dok je Plejn bio unutra. Mislila je da će uspeti da uđe jer je poznata pevačica, ali joj obezbeđenje to ipak nije dozvolilo. Objasnili su joj da restoran zvanično ne radi zbog odluke mere štaba, a i da je radio, svakako je ne bi pustili, pošto je u njega moguće ući, samo ako je prethodno rezervisala sto, na koji se čeka nedeljama unapred.

Foto: printscreen

Dara Bubamara

- Restoran je bio otvoren samo zbog Plejna i njegove devojke i nekoliko njegovih bliskih saradnika. To je svakako bilo protiv epidemioloških mera u tom trenutku, ali je nekako sve sređeno u poslednjem trenutku. Na meniju su bili najskuplji specijaliteti i vina, kreator nije žalio para. Hteo je po svaku cenu da ruča baš u tom restoranu, pre zvaničnog susreta sa predsednikom Vučićem - priča izvor Kurira i dodaje:

Foto: printscreen

Filip Plejn

- Dara je dramila pred ulazom, molila je da je puste samo na pet minuta da vidi Plejna i da ga pozdravi. Kako je obezbeđenje bilo neumoljivo, povisila je ton i rekla: "Da li vi bre znate ko sam ja? Ja sam Dara Bubamara, najverniji Plejnov klijent, obožavam ga. Meni bre daju šampanjac i poseban tretman kod njega u radnji u Beču, a vi me ne puštate? Hoću da ručam i pozdravim Plejna, pustite me odmah!" - vikala je pevačica.

Foto: printscreen

Dara Bubamara

Međutim, u svojoj nameri nije uspela, pa je psujući, besno sela u svok mercedes i odjurila za Novi Sad.

Kako domaći mediji prenose, Bubamarin cilj je bio da upozna dizajnera i da se slika sa njim za Instagram, kao i da razgovaraju o saradnji. Njoj je velika želja da joj Plejn uradi kostime za koncert u Areni, koji planira.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bumbar

pre 3 godine

Ova Dara bubamara mi lici na dzokera(iz betmena) s perikom.

Dule

pre 3 godine

Radijka je tolika seljanka da nemam reci. Kupila je negdje Plejnovu majicu pa misli da je potrebno da se vidi i da ga poseti, eto da ga poznaje ili da su se nekada culi okrenuo bi broj i rekao "halo Radojka ja sam u Beogradu dodji da se vidimo" to je potpuno ista situacija kao da ja kupim Kiton-ovo odelo i gospodin Enza D’Orsija dolazi u Beograd, a ja eto kao poznajem ga pa da malo pricamo jer imam njegovo odelo. Kada bi Plejn cuo Radojkin tecni engleski ili nedaj boze nemacki verovatno bi napustio i rucak i Srbiju. Boze koja seljancura.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija