• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

06.04.2021

00:30

ANA BEKUTA PRVI PUT PROKOMENTARISALA DISKVALIFIKACIJU VANJE KNEŽEVIĆ! Pevačica kratko i jasno poručila!

Estrada

ANA BEKUTA PRVI PUT PROKOMENTARISALA DISKVALIFIKACIJU VANJE KNEŽEVIĆ! Pevačica kratko i jasno poručila!

Podeli vest

Pevačica Ana Bekuta pojavila se danas na snimanju nove epizode muzičkog takmičenja.

Poslednjih nedelja žiri prati niz skandala u koje je između ostalih umešana i učesnica Vanja Knežević, diskvalifikovana zbog konflikta sa žirijem.

Foto: Printscreen You Tube

Ana Bekuta

Ana je otkrila da li je spremna za novo snimanje.

"Nego šta nego sam spremna!", kazala je ona, da bi na pitanje novinarke da li je žiri oštetio kandidate ovog muzičkog takmičenja odbila da da odgovor. Bekuta je odmahnula rukom i nastavila put prema studiju.

Foto: printscreen

Vanja Knežević

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija