• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

11.04.2021

09:06

NOVI HIT ACE LUKASA! Pevač predstavio pesmu "Mama", a mnogi kažu da je ovo njegova nova "LIČNA KARTA"! /VIDEO/

Estrada

NOVI HIT ACE LUKASA! Pevač predstavio pesmu "Mama", a mnogi kažu da je ovo njegova nova "LIČNA KARTA"! /VIDEO/

Podeli vest

Ovog puta za svojim belim pijanom Lukas je napravio pesmu koja čeka da zazuzme svoje mesto pod estradnim nebom.

Numera pod imenom „Mama“ je još jedan Lukasov hit koji će brzinom svetlosti pronaći put do njegove publike. I ovaj hit rezultat je saradnje sa najuspešnijim producentom i estradnim menadžerom u Srbiji i regionu Sašom Mirkovićem.

Aleksandar Vuksanović je pesmu "Mama" predstavio prošle godine na svom Jutjub kanalu u lajv izvođenju kao najavu za novi album. Još tada pokupila je mnoge simpatije publike, a samo nekoliko meseci kasnije pevač je ekranizovao pesmu.

Prve reakcije publike su i više nego pozitivne, mnogi baš ovoj pesmi predviđaju sudbinu poput najvećih Lukasovih hitova kao što su "Lična karta", "Kafana na Balkanu", "Baj pas", "Lešće", "Zapišite mi broj", "Rođendan" i mnoge druge.

U nastavku teksta poslušajte novu hit pesmu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bane

pre 3 godine

Aca Lukas na ovom albumu nema nijedan hit....album potpuni promasaj...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija