• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

18.04.2021

13:35

ONA JE JAČA OD SMRTI - Gastoz progovorio o ispisanim stihovima na grobu njegove majke!

Estrada

ONA JE JAČA OD SMRTI - Gastoz progovorio o ispisanim stihovima na grobu njegove majke!

Podeli vest

Nenad Marinković Gastoz, reper i bivši učesnik rijalitija "Parovi" progovorio je o emicijama, i tom prilikom se dotakao preminula majke.

-Ako neko postoji a da je emotivan, onda sam to ja. Ljubav je nešto nedefinisano. Ljudi pišu i pričaju o ljubavi, ali generalno, to je nešto mnogo jako, što ne može da se kontroliše. Ljubav je nešto što ne možemo da pauziramo, oduzmemo, uzmemo. Jer ljubav je sama ta koja sve diriguje, a mi smo ti koji ćemo jednostavno da je osetimo ili ne. Kada te obuzme celog, protiv nje ne možeš da se boriš, ona je jača od smrti – ispričao je Gastoz i dodao: 

Foto: tv happy printscreen

Nenad Marinković Gastoz

- Volim da odem kad su neka dešavanja, posetim mesto gde je mama sahranjena, imam neki ritual koji je možda nemaju normalni ljudi, i možda nije za televiziju, ali... Ja odem na grob moje mame, na kojem stoji stih njene omiljene pesme, koju peva Snežana Đurišić “Sreću čine male stvari” i podsetim se da je to suština - otkrio je Gastoz u emisiji na "Toxic Folk" televiziji. 

Foto: instagram/gasttozz.official

Nenad Marinković Gastoz

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija