• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

25.04.2021

09:29

ANA I MRKA POKRENULI PRIVATNI BIZNIS U PRESTONICI?! Imaće vrtoglavi PRILIV NOVCA, a evo i KAKO!

Estrada

ANA I MRKA POKRENULI PRIVATNI BIZNIS U PRESTONICI?! Imaće vrtoglavi PRILIV NOVCA, a evo i KAKO!

Podeli vest

Dok jedni kukaju da su zbog pandemije koronavirusa ostali bez angažmana i novca, drugima, čini se, cvetaju ruže!

Naime, pevačica Ana Bekuta i njen emotivni partner Milutin Mrkonjić su, kako prenose mediji, na vreme investirali novac u biznis koji će im se obilato isplatiti.

Prošle godine su navodno u beogradskom naselju Krnjača pazarili četiri stana u izgradnji, koje sada planiraju da preprodaju po većoj ceni.

Foto: Printscreen/TV happy

- Kada su kupili stanove, kvadrat je koštao 800 evra. Sada, budući da je zgrada završena a da su u međuvremenu i cene nekretnina skočile, za iste mogu uzeti 1.000 evra po kvadratu, ali i više - ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao:

- Stanovi koje su pevačica i političar pazarili, veliki su i prostrani i svaki ima terasu. Spadaju u luksuzne nekretnine, kako po strukturi tako i po rasporedu, te materijalu od kojeg su pravljeni. Umesto parketa, podovi su od mermernih pločica, a kuhinje i kupatila su od najfinijih italijanskih materijala - ispričao je izvor.

Foto: printscreen/Instagram/anabekuta1

Budući da četiri stana koja su Mrka i Ana pazarili ukupno imaju oko 350 kvadrata, od njihove preprodaje bi mogli da inkasiraju i do 100.000 evra.

Ako budu prodavali stanove po 1.000 evra po kvadratu, zaradiće 70.000 evra, međutim ako dogovore malo veću cenu, ta će zarada biti znatno veća, pa čak i do 100.000 evra. To zavisi od toga da li će još malo sačekati da cena dodatno poraste, što nije isključeno, budući da je zgrada na odličnom mestu i blizu Pančevačkog mosta. Brzo se stiže do grada, a smeštena je u mirnom delu beogradskog naselja Krnjača - dodao je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Koga je briga

pre 2 godine

Sta se koga tice sta ovaj "emotivni par", a kako se to srpski kaze, on ozenjen, ona raspustenica... ovo radi sto radi? Nikoga.Nemate pametnijih tema da pisete, samo abrovi, kriminal, se*s, ubistva, droga, kradje, crno, bez imalo beloga, a beloga kol'ko hoces.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija