• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

27.04.2021

10:00

ŠA ISPROZIVAO IVANU: ŽELIM ADVOKATA, NEĆU DA MI POTROŠI SVE PARE! Momentalno se oglasila reperova supruga!

Estrada

ŠA ISPROZIVAO IVANU: ŽELIM ADVOKATA, NEĆU DA MI POTROŠI SVE PARE! Momentalno se oglasila reperova supruga!

Podeli vest

Ivana Aleksić, još uvek zakonita supruga Nenada Alesića Ša, oglasila se na svom Instagram profilu pa poslala jaku poruku.

Naime, Ša je Ivanu nazvao preljubnicom, a ona je sada javno uputila reči, a mnogi su se zapitali kome ih je posvetila: 

"Mene kupiš kad mi pružiš ruku koju ti nisam tražila, a trebala mi je. Jutro...", napisala je Ivana na svom Instagram storiju.

Foto: printscreen

Ivana Aleksić

Inače,  Nenad Aleksić Ša je nazvao suprugu preljubnicom.

- Tomović je pošten čovek, koji zarađuje svoj dinar, ružno je što Tara ovo kaže - ustao je Golubović.

- Ja sam poznavao tu osobu (Ivanu), sada ne. Imam pravo da sumnjam u to kada ima moje ovlašćenje, ne znam ko je ta osoba, ne poznajem je. To je osoba koju stvarno ne poznajem. Najiskrenije je poznajem... Hoću sa bankom i advokatom da vidim sve. Sa mojim novcem niko nema pravo da se igra - govorio je Ša.

Foto: printscreen

Ivana i Ša

- Žena ima pravo da radi šta hoće, dao si joj ovlašćenje - istakla je Miljana.

- I ona je udata žena, isto preljubnica, nije ništa bolja od mene - nastavio je reper.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cale

pre 2 godine

On je blago receno kompletan idiot i gospodja treba da mu uzme maksimum maksimuma na sudu. A ova zena treba da zahvaljuje bogu sto se resil budale, nije lep nacin i nije joj bilio prijatno ali on jednostavno ne zasluzuje da ima ikog pored sebe , barem ne nekog normalnog.

milankukic

pre 2 godine

ta SPODOBA od muskarca SA je ljigava ljiga samo toliko o njemu

Dejan

pre 2 godine

Ovaj klošar je blam i za Pukovac. Gradska faca sa Fontane,terajte ovog klošara u .... Uzeće mi pareee?????

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija