• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

29.04.2021

07:45

MARINA OSTAVILA DARKA LAZIĆA - SA SINOM SE VRATILA KOD RODITELJA! Pobesnela na PEVAČA - ne može da mu PREĐE PREKO OVOGA!

Estrada

MARINA OSTAVILA DARKA LAZIĆA - SA SINOM SE VRATILA KOD RODITELJA! Pobesnela na PEVAČA - ne može da mu PREĐE PREKO OVOGA!

Podeli vest

Darka Lazića (29) je posle četiri godine ostavila Marina Gagić (22) i sa njihovim dvogodišnjim sinom Aleksejom vratila se kod roditelja u Pećince!

Pevačeva verenica je nakon burne svađe napustila njegovu kuću u Brestaču i izbrisala sve zajedničke fotografije na Instagramu!

Kako saznajemo, par je već neko vreme u lošim odnosima jer Marini smeta što Darko stalno upada u probleme. Folker je u nedelju uveče bio na rođendanu koleginice Tamare Milutinović, gde se napio i skakao u bazen, a kad se vratio kući, žestoko se posvađao s nevenčanom suprugom.

Foto: printscreen instagram/gagicmarinaofficial

Dužan zelenašima

- Marina se mnogo nervira jer Darko voli da skita i pije. Plaši se da mu se ne dogodi nešto loše. Stalno mu je govorila da će, ako nastavi sa takvim ponašanjem, njihovo dete rasti bez oca i da mora pod hitno da se opameti. On nikako nije hteo da je posluša, pa se u nedelju opet pijan vratio kući - priča izvor Informera i dodaje da je Marina tad čvrsto odlučila da napusti nevenčanog supruga:

- Marina je tad pukla! Sasula mu je u lice sve što joj smeta, a najviše mu je zamerila što je posle udesa, koji je jedva preživeo, nastavio da pije i da se zadužuje kod zelenaša. Rekla je i da ne može da podnese što joj muža povezuju sa Veljom Nevoljom i što je svoj skupoceni "mercedes" prodao saradniku tog ozloglašenog kriminalca.

Kad mu je održala bukvicu, Gagićeva je otpratila folkera sa Instagrama i obrisala sve zajedničke fotografije, a zatim se pokupila i napustila kuću!

Foto: printscreen instagram/gagicmarinaofficial

- Marina je baš besna na Darka, ali mu neće braniti da viđa Alekseja kad god poželi. On je već dolazio da vidi sina, a ona se sklonila jer ne želi da bude u njegovoj blizini! Čvrsto je rešila da mu se više ne vraća iako se on nada da će se predomisliti - priča naš izvor.

Sve priznao

Darko Lazić priznaje da se posvađao sa verenicom, ali je siguran da će brzo izgladiti probleme.

- Jao, ma pustite te priče. Malo smo se posvađali. U svakoj zajednici postoje svađe, nije to ništa strašno. Porečkali smo se, ali biće sve u redu - kaže pevač, a Marina kratko dodaje:

- Ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem te priče!

Pati za Marinom

Darko se ponaša kao da ga Marina nije ostavila, pa je tako nastavio da izlazi po beogradskim restoranima. Ipak, pred zoru mu porodica očigledno nedostaje, pa je na Instagramu podelio kako sluša pesmu Šabana Šaulića "Dajte mi utjehu".

Darko duguje Ani 1,4 miliona dinara

Darko ima probleme i sa bivšom suprugom Anom Sević, kojoj duguje 1,4 miliona dinara! Pevač pune dve godine, otkad se zvanično razveo od Ane, nije uplaćivao alimentaciju za njihovu šestogodišnju ćerku Lorenu.

- Ana je Darku posle razvoda rekla da sam odluči koliko novca će biti dovoljno za Lorenu. Tad se pred sudom obavezao da mesečno uplaćuje Ani 58.500 dinara, odnosno 500 evra. Međutim, do današnjeg dana nije uplatio ni dinar - otkrio je izvor.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija