• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

02.05.2021

15:15

ŽENA OD SULTANA UPRKOS BOLU IPAK OBELEŽAVA VASKRS! Zbog korone sam izgubila baku i deku, ali trudim se da ostanem nasmejana /FOTO/

Estrada

ŽENA OD SULTANA UPRKOS BOLU IPAK OBELEŽAVA VASKRS! Zbog korone sam izgubila baku i deku, ali trudim se da ostanem nasmejana /FOTO/

Podeli vest

Tijana M kaže da će ovaj Vaskrs biti najteži u njenom životu jer su joj pre mesec i po dana umrli baka i deka. Cela pevačicina porodica zarazila se koronavirusom, ali najstariji članovi nisu uspeli da pobede ovu nepredvidljivu bolest.

Pevačica i vlasinica hita "Žena od sultana" Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em, u svom domu u krugu porodice proslavlja Vaskrs. Iako je ranijih godina uvek radila širom Balkana, sada napokon može da bude sa najmilijima i uživa u najvećem hrišćanskom prazniku.

Foto: Dejan Milićević

Tijana Milentijević

Šta za tebe znači Vaskrs?

- Vskrs je za mene jedan od najlepših naših srpskih praznika. Cela porodica mi je tada na okupu i tome se sam se mnogo radovala kao mala. Zbog ove cele situacije sa korona virusom, i ove godine ću ga provesti sa mojim najmilijima što pre retko kad sam mogla zbog poslovnih obaveza.

Ko farba jaja u vašem domu? 

- Farbanje jaja u našoj kući je uvek jako veselo. Uvek je to radila baba, a mama i ja smo asistirale. Ove godine smo mama i ja zadužene za to, ali primenićemo tradiciju koju je baka prenela na nas.

Da li postoje posebne tehnike u šaranju jaja? 

- Ne postoji nikakva specijalna tehnika. Bitno je da prvo jaje bude ofarbano u crveno kako tradicija nalaže. 

Foto: Dejan Milićević

Tijana Milentijević

Sa kim provodiš Vaskrs?

- Do pre dve godine sam stalno radila. I uvek mi je bilo žao što nisam bila sa svojom porodicom koja je velika. Ove godine kao i predhodne sa porodicom, i jako se radujem.

U poređenju sa prošlom godinom, po čemu će ovaj Vaskrs biti drugačiji?

- Poseban je kao i predhodni zato što smo svi na okupu. Ali, ovo je prvi Uskrs koji ću provesti bez bake i deke koji su mi bili najveća podrška u životu i od kojih sam najviše naučila.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija