• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

03.05.2021

18:54

NAKON ŠOKANTNE ISPOVESTI DA JE SILOVANA, OGLASIO SE MININ BIVŠI! Otkriveni novi detalji: Za sve sam znao!

Estrada

NAKON ŠOKANTNE ISPOVESTI DA JE SILOVANA, OGLASIO SE MININ BIVŠI! Otkriveni novi detalji: Za sve sam znao!

Podeli vest

Mina Vrbaški šokirala je sve kada je iznela bolnu ispovest kod Drveta mudrosti.

Naime, ona je ispričala da je Vladimir Tomović otkrio njenu tajnu da je bila silovana i to Filipu Caru. Inače, mnogi su znali da Vladimir zna Mininu tajnu još od "Zadruge 2", a on je stalno isticao kako je neće otkriti, a onda to i uradio. 

Sada se tim povodom oglasio i Minin bivši dečko Mensur Ajdarpašić. Poznato je da su Mensur i Mina bili u vezi, koja se na buran način završila, a svi znaju i kakav je on sukob imao sa Vladimirom Tomovićem. Na pitanje kako komentariše sve što se desilo, Mensur je odogovrio: 

Foto: Printscreen You Tube/red tv

Mensur Ajdarpašić

- A dobro, to je taj kult ljudi, Čolak, Tomović, Bora, Mina... Mislim, problem između njih i njihovih očekivanja međusobno... Ali jedna potajno najveća ljubav ikad u Zadruzi, Vladimir i Mina, ma nemojte mi reći da je do toga došlo... Znao sam ja tu njenu tajnu i još dosta njih. Ali nije mi stalo do male Mine Vrbaški kao njemu, niti mi išta znači da bih bilo šta iznosio, pored svih neistina koje je rekla o meni i našem odnosu. Oni se vole, slabi su jedno na drugo... Baš šteta, a obećali su jedno drugom dosta, da bi deca Vrbaški i Tomović trčala po Bartuli sad. Nego dobro, ovo je još jedna u nizu njihovih tajni. Nije moja stvar. Da žive u Bartuli u bungalovima (smeh). Rođeni jedno za drugo! Najskladniji par ikada, javnost nije videla toliko slične osobe u istoriji rijalitija. No naposletku bi oni kao Miljana u rijalitiju bili sa decom. Kad tad bi on to rekao (tajnu), verujte mi - rekao je Mensur.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija