• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: star/Informer.rs

05.05.2021

12:30

NAKON SMRTI TAKMIČARA ZVEZDA GRANDA... Saša Popović organizovao HITAN SASTANAK - EVO KAKO ĆE UBUDUĆE IZGLEDATI TAKMIČENJE!

Estrada

NAKON SMRTI TAKMIČARA ZVEZDA GRANDA... Saša Popović organizovao HITAN SASTANAK - EVO KAKO ĆE UBUDUĆE IZGLEDATI TAKMIČENJE!

Podeli vest

Posle tragične vesti da se ubio takmičar Zvezda Granda Momir Lukovac, Saša Popović sazvao je hitan sastanak sa članovima žirija.

Iako se šuška da je mladi pevač digao ruku na sebe zbog ljubavi, Sale je rešio da neke stvari promeni u takmičenju, sa čim su se složili svi članovi žirija.

- Momira koji je bio Milijev takmičar svi su hvalili, čak i kada nije imao direktan prolaz, komentari žirija su bili da je talentovan i da zaslužuje da ide u sledeći krug. Nijednu lošu reč ili kritiku nije dobio, ali bez obzira na to što su mu svi predvideli veliku karijeru, on je odlučio da sebi presudi. U to još niko ne može da poveruje i razlozi se samo nagađaju, a negde se najviše šuška da je to uradio zbog ljubavi, iako sa druge strane govore da je imao stabilnu i lepu vezu. Oproštajno pismo nije ostavio, pa niko neće saznati pravu istinu – priča izvor Stara i dodaje:

- Saša se našao sa svim članovima žirija i zamolio je da od sada kada komentarišu kandidate, iznesu svoje mišljenje u potpunosti, ali ako su kritike nešto oštrije, da ih ipak uviju u mašnicu. Naglasio je da su vremena čudna i da moraju da vode računa o mladim talentima.  Snežana se složila sa Sašom da moraju da ublaže komentare i da nijednog takmičara ne rasplaču, jer sve može da se kaže na lep način. I ostali su se složili sa tim. Marija je obećala da će pojedinačno popričati sa svakim svojim kandidatom, da ih bolje upozna i sazna da li imaju neki problem. Svima je mnogo žao i baš su u šoku - objašnjava izvor i za kraj dodaje:

Foto: printscreen

Momir Lukovac

- Mili tvrdi da je Momir uvek bio vedar, raspoložen i da nije ni sanjao da tako nešto može da se desi. Danima nije mogao da dođe sebi, baš ga je sve to potreslo - završava izvor za Star.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 2 godine

Ponašajte se kao što se ponašao žiri u Plnkovim zvezdama. Kulturno, objektivno, bez bahatosti i vređanja, kako to rade Karleuša, Marija, ponekad Snežana i Ana. Vama ostalima sve pohvale.

Deda

pre 2 godine

Šta hoće ovaj pečenko dekica.Sve vas treba najuriti Pinkove Zvezde su za vas klasa.Žiri kulruran vi ko divljaci iz pećine.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija