• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

18.05.2021

23:30

POLA MILIONA OSVOJILI NA LUTRIJI! Suprug naše pevačica dobio 500.000 na igrama na SREĆU - ona za DOBITAK saznala od novinara!

Estrada

POLA MILIONA OSVOJILI NA LUTRIJI! Suprug naše pevačica dobio 500.000 na igrama na SREĆU - ona za DOBITAK saznala od novinara!

Podeli vest

Suprug Nade Topčagić, Zlatko Đorđević, dobio je pola miliona dinara na igrama na sreću. On je uplatio tiket od 200 dinara i posrećilo mu se da dobije 500.000 dinara.

- Jeste dobio sam novac. Ja godinama igram igre na sreću. Nisu to neke pare, ali vratio sam dugove. Bio bih srećan da sam dobio na lotou, a ovako 500.000 dinara nije ništa. Od toga sam platio porez 20 odsto platio majsore i sve ode. Sad čekam da dobijem sedmicu na lotou. Eto, pre nekoliko godina komšija dobio 2,5 miliona evra, živeli smo zid do zida, to je dobitak, a ovo što ja dobio je ništa - priča Zlatko.

Foto: printscreen

Nada Topčagić

Njegova supruga je od novinara saznala za dobitak:

- Ja pojma nisam imala. On je čovek koji veruje u sve: loto, bingo, ma sve igre na sreću. To je bilo kad smo krenuli na more i svratili do Bajine Bašte. Ja rekoh: " Ma , gde ćeš sad da plaćaš", ali eto on je uplatio i dobio. Ja u to ne verujem. Igrala sam nekoliko puta i ništa nisam dobila. Moj Zlatko bude srećan i kad dobije zamenu. Malo li je na ovu skupću i vreme - kaže populrana pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija