• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

19.05.2021

16:58

PEVAČICA SE UZ POMOĆ OVOG JELOVNIKA REŠILA VIŠKA KILOGRAMA! Evo kako je to USPELA - ima i TRIK protiv GLADI!

Estrada

PEVAČICA SE UZ POMOĆ OVOG JELOVNIKA REŠILA VIŠKA KILOGRAMA! Evo kako je to USPELA - ima i TRIK protiv GLADI!

Podeli vest

Pevačica Maja Marijana priznala je javno da se tokom pandemije koronavirusa ugojila 5 kilograma, a kako kaže, zato što voli slatkiše, ona je kod kuće svakodnevno spremala neku poslasticu.

- Nigde se nisam kretala, uglavnom sam sedela kod kuće i spremala hranu za sebe i ćerku. Samo sam smišljala šta ću da pravim, koji kolač ili tortu. I palačinke sam stalno pekla. Bila sam u stanju non-stop da jedem - započinje priču Maja i dodaje da je brzo nabacila suvišne kilograme.

- Imam 48 godina i više ne mogu tako lako da održavam liniju, a sklona sam gojenju. Prethodnih godinu dana sam jela sve što ne treba, a rezultat toga je višak kilograma. Sve mi se zalepilo na stomak, butine i ruke. Užas!

Kada je videla da ne može da uđe u garderobu, znala je da je stanje alarmantno i da mora nešto da preduzme.

- Okrenula sam novi list i izbacila namirnice koje goje - testo, peciva, slatkiše i gazirana pića. Imam tri odlične pekare u kraju, ali ih zaobilazim u širokom luku. Na mukama sam kad god prođem tuda, pa idem drugom stranom ulice da ne bih pokleknula. Sada jedem meso, dosta salate i kuvanu hranu. Između obroka pravim po pet-šest sati pauzu. U tom periodu ništa ne grickam. Uspela sam da skinem pet kilograma, a želim još toliko, da bih imala 65 kilograma - odlučna je Maja. Osim što je promenila način ishrane, pevačica je odlučila i da redovno vežba.

- Vozim sobni bicikl, radim trbušnjake, a ubacila sam i brzi hod, pa pređem po nekoliko kilometara dnevno. Pijem puno vode, a volim i jogurt, koji mi ponekad zameni večeru. Kad dođe vreme da nosim haljine, biću tip-top.

Marijana apeluje na sve one ko- ji žele da smršaju da nikako ne upražnjavaju dijete.

- One nisu dobre, jer dolazi do jo-jo efekta. Brže vratite kilograme nego što ih skinete, a nisu ni zdrave. Samo izbacite hranu koja goji, a svi mi znamo da su to brašno, šećer, so... Ima dobrih metoda za mršavljenje, autofagija je jedan od načina - završava priču pevačica.

OVO JEDE MAJA MARIJANA

Doručak: Integralni hleb, dva jaja na oko, pečenica, ajvar i jogurt.

Ručak: Piletina iz rerne i zelena salata.

Večera: Pečurke na žaru i salata

Trik savet: Kada ste gladni, popijte šolju jogurta. Neće uticati na to da se ugojite, a zasitiće vas.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija