• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

26.05.2021

07:45

MARINA TUCAKOVIĆ PIŠE PESMU ZA ĆERKU POKOJNOG DŽEJA: Ona može da uspe na ESTRADI, biće VELIKA ZVEZDA!

Estrada

MARINA TUCAKOVIĆ PIŠE PESMU ZA ĆERKU POKOJNOG DŽEJA: Ona može da uspe na ESTRADI, biće VELIKA ZVEZDA!

Podeli vest

Marina Tucaković piše pesmu za ćerku pokojnog Džeja Ramadanovskog Mariju Ramadanovski, koja je rešila da krene očevim stopama i postane pevačica.

Naš najpoznatiji tekstopisac kaže da neće dozvoliti da je rak dojke uspori u radu i napominje da će na vreme završiti debi album mlade pevačice.

Foto: printscreen instagram

Marija i Džej

- Tačno je, radim pesmu za Džejovu Mariju. Biće to stilski potpuno suprotno od onog što je njen otac pevao. Pa mora da se razlikuje, ne može da bude sve isto! Melodija i tekst su baš simpatični, ona je mlada i slatka i može da uspe na estradi. Biće zvezda, samo treba da bude vredna i poslušna - kaže za Informer Marina.

Iako redovno ide na hemoterapije, stiže da piše i za još nekoliko pevača.

- Teško je sada praviti muziku jer stalno treba da bude nešto novo i drugačije. Sarađivala sam sa svima, i sa zvezdama i sa ovim manje bitnima. Upravo sam završila pesme za Suzanu Jovanović, baš su "elegantne". Ona ima i duet sa Peđom Medenicom, koji je fenomenalan. Završavam pesme i za Gabrijelu Pejčev i Saleta Matića - otkriva Tucakovićeva.

Foto: Printscreen You Tube

Marina Tucaković

Pišem i za Cecu

Marina Tucaković piše pesme i za najveću estradnu zvezdu Cecu Ražnatović:

- Naravno da radim i sa Cecom! Tražimo melodije za tekstove, ali nema ničeg pametnog za sada.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija