• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2021

11:06

ŠOK U EMISIJI! EVO STRELJAJTE ME! Aca Lukas BEZ DLAKE NA JEZIKU: Uraganke su dale SVE OD SEBE, lepe devojke, a OSTALO JE LOŠE -  nije do NJIH, a ono što je rekao o Elektri Elit će vas ŠOKIRATI

Estrada

ŠOK U EMISIJI! EVO STRELJAJTE ME! Aca Lukas BEZ DLAKE NA JEZIKU: Uraganke su dale SVE OD SEBE, lepe devojke, a OSTALO JE LOŠE - nije do NJIH, a ono što je rekao o Elektri Elit će vas ŠOKIRATI

Podeli vest

Folk pevač Aca Luksa gostovao je u emisiji "Novo jutro" na televiziji Pink gde je otvoreno rekao šta misli o Evroviziji, članicama grupe "Hurricane", ali i transrodnoj pevačici Elektri Elit

Pevač je komentarisao nastup Uraganki na Evroviziji:

- Napravile sve što su mogle. Dobra je je bila energija, a sve ostalo loše, a to ne zavisi od njih.

Pošto je Italija pobedila na ovogodišnjem takmičenju, Lukas je ubeđen da nešto nije u redu sa našom pripremom za Evroviziju.

 - Mi ne vidimo pripremu cele priče. Naši ljudi idu tamo turistički, očigledno da tamo nešto škripi. Sva tri puta je glavni bio Saša Mirković, očigledno nešto nije u redu - iskreno je rekao pevač.

Lukas je istakao da su Uraganke dale sve od sebe, ali da je problem bio sledeći:

- Pesma je mogla da bude i bolja, a možda i nije! One su lepe devojke ,obukli su ih tragično, nije do njih. Stajling nije do njih kao i lakovane čizme iz devedesetih... Sve je užasno, a to je stvar toga da nemamo kadar koji to treba da odradi.

Foto: printscreen RTV Pink

Aca Luksa otvoreno o Evroviziji

On je dodao da nije fan Evrovizije, ali da će ukoliko treba da ode tamo i napravi nešto.

Pre Lukasa je u emisiji gostovala i transrodna pevačica Elektra Elit, a pevač je otvoreno rekao šta misli o tome.

 - Ne znam šta da kažem, raspravljamo o rasvnopravnosti i to smo prihvatili. Ali ne moram da pričam o nekome ko je pola života bio muškarac, a sada hoće da bude žena.

- Neću da pričam o tome, ja takve osobe ne mogu da prihvatim, izvinite,  ne mogu. Streljajte me - rekao je Luksa.

Što se tiče Italije, Luksa se slaže da je njihov nastup veoma ozbiljno spreman.

 - Ovi Italijani su imali veoma ozbiljan nastup i sve to ima smisla. Naše devojke su dale sve od sebe, e sad kako su ih spremili ii ko je radio ono što ne treba da radi i ko je išao u šoping, to je druga stvar.

Pevač je dodao da je konačno došao u situciju da može da snima pesme za svoju dušu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bejbi gaga

pre 2 godine

problem je u nekim nestabilnim delovima kompozicije i samim tim pomalo i u nedovrsenoj produkciji , tema-uvod i strofa pesme su prilicno dobri , ali most pesme je amaterska katastrofa melodijsko kompozitorski jer gubi spontanost , refren je prenatrpan recima melodijski zakompliciran a nedorecen , refren bi trebao biti malo pojednostavljen ili produkcijski resen dodatnim specificnim muskim vokalom koji bi stvorio kontrast jer ovako samo sa stvara konfuziju u memoriji slusaoca .

Dule

pre 2 godine

Aca je rekao istinu. Performans je bio odlican, ali pesma, neka poruka ili slicno je bilo katastrofalno. Euforija koja se stvara u zemlji od amazonki, tajfuna, tigrica, uragana, a na kraju sto bi nas narod rekao " prc" nista.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija