• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

26.05.2021

12:57

ROĐENDANSKI POKLON VREDAN 20.000 EVRA?! Evo šta je Ceca POKLONILA Anastasiji - pevačica NIJE ŠTEDELA! Čist LUKSUZ!

Estrada

ROĐENDANSKI POKLON VREDAN 20.000 EVRA?! Evo šta je Ceca POKLONILA Anastasiji - pevačica NIJE ŠTEDELA! Čist LUKSUZ!

Podeli vest

Anastasija Ražnatović proslavila je juče 23. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, u kom je okupila porodicu, prijatelje i saradnike.

Njena majka Ceca Ražnatović sama je organizovala svaki detalj gala slavlja, za koji je navodno iskeširala 20.000 evra, prenosi Kurir.

Folk diva odlučila je da obraduje naslednicu velikom proslavom koja je ujedno i njen rođendanski poklon, a da nije štedela, videlo se kako po odabiru restorana u kojem je održano slavlje, pa sve do organizacije, haljine za slavljenicu, torte, vatrometa... Ceca je želela da naslednici priredi iznenađenje povodom posebnog dana i da ta noć za nju bude nezaboravna, naročito zbog toga što prošle godine nije mogla da ga proslavi zbog pandemije koronavirusa.

Jedino što je Anastasija trebalo da uradi jeste da napravi spisak zvanica i ljudi koje želi da vidi na ovaj dan, a sve ostalo preuzela je pevačica. Ceca nije dozvolila nikome da se meša u organizaciju, počev od odabira jelovnika, muzike, pa sve do najsitnijih detalja. Kako se navodi, ona nije štedela ni na jednoj stvari, a samo zakup restorana košta papreno.

Iako broj zvanica nije bio veliki zbog poštovanja epidemioloških mera, pevačica je samo na to navodno dala približno deset hiljada evra. Reč je o jednom od najluksuznijih lokala u Beogradu, gde stolica po gostu košta oko sto evra. Iako su joj članovi porodice, partner Bogdan Srejović i Anastasijin dečko Đorđe Kulić nudili pomoć u organizaciji i želeli da preuzmu na sebe bar nabavku pića, Ceca ni to nije dozvolila. Sama je izabrala nekoliko boca šampanjca i belog i crnog vina, a za to je, kaže sagovornik, dala nešto više od tri hiljade evra. U pitanju su napici od grožđa naručeni iz jedne od najboljih vinarija, zbog čega je cena poprilično visoka.

Foto: informer.rs

Ceca Ražnatović

Ponosna mama je želela da njena naslednica izgleda posebno na svoj rođendan, pa je u dogovoru s njom angažovala i kreatora da joj sašije toaletu. U pitanju je haljina žute boje rađena po meri, koju je navodno platila dve hiljade evra. Naravno, ni torta za slavljenicu nije bila ništa manje glamurozna i koštala je navodno preko 500 evra, dok je za vatromet iskeširala navodno dve hiljade evra. Ukoliko se u obzir uzmu i ostale sitnice i detalji, dekoracija, pokloni za goste, kao i bend koji je zabavljao zvanice, suma sumarum je da je Ražnatovićka rođendanski poklon navodno platila 20.000 evra.

Inače, Anastasija je ponoć i rođendan dočekala u krugu porodice, u vili na Dedinju, a društvo joj je pravio i dečko Đorđe, s kojim je započela zajednički život. On se tokom proslave nije odvajao od pevačice, pazio je da joj ništa ne zafali, ali slavljenica nije želela da otkrije šta joj je poklonio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija