• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

27.05.2021

21:36

MILOMIR MARIĆ SE OGLASIO NAKON OTKAZA JOVANE JEREMIĆ: Nije htela da mi se JAVI, ostao sam u ŠOKU...

Estrada

MILOMIR MARIĆ SE OGLASIO NAKON OTKAZA JOVANE JEREMIĆ: Nije htela da mi se JAVI, ostao sam u ŠOKU...

Podeli vest

Jovana Jeremić, koja je do juče vodila i uređivala jutarnji program „Vikend jutro” na Hepi televiziji, odlučila je da prekine saradnju sa medijskom kućom u kojoj je započela svoju karijeru.

Kako prenosi "Objektiv" ova odluka nije bila ishitrena.

Jovana je bila jedan od najvrednijih radnika na Hepiju. Ona nije čak ni koristila svoj godišnji odmor za odlazak na letovanje sa detetom i suprugom, a radila je i kad je imala slobodne dane. Već duže vreme mi je spominjala da je umorna od posla i da joj treba predah, tako da je ovo bila očekivana reakcija, samo je bilo pitanje vremena kada će to uraditi. S druge strane, znam i da je to vrlo teško palo čelnicima televizije, koji su je dugo ubeđivali u nadi da će je zadržati na poslu, međutim, ona je čvrsto stala iza svoje odluke i presekla – rekao je izvor za Objektiv, a  nakon toga se oglasio i šef Jovane Jeremić, Milomir Marić, koji je bio zatečen.

Foto: printscreen

Milomir Marić

Čuo sam da je dala otkaz, nije našla za shodno da mi se javi, bio sam šokiran – rekao je Marić, dok je sama Jovana ovako objasnila svoju odluku:

Tačno je, dala sam otkaz da bih se posvetila detetu, jer do pete godine šta uradim sa njom, uradila sam. Ona je bila dosta zanemarena zbog mog angažmana i želje da postignem vrhunac u ovom poslu, što sam i uspela. Sa šera od tri odsto sam dovela „Vikend jutro” na 21. Mislim da sam napravila revoluciju u srpskom novinarstvu za kratak vremenski period od dve godine. Došlo je do tog momenta da moram njoj da se posvetim – rekla je Jovana i dodala da se ne plaši ni pauze u radu, a ni besparice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija