• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

31.05.2021

11:44

JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA U "ZVEZDAMA GRANDA"! Niko nije očekivao ovaj potez PRODUKCIJE!

Estrada

JOŠ JEDNA DISKVALIFIKACIJA U "ZVEZDAMA GRANDA"! Niko nije očekivao ovaj potez PRODUKCIJE!

Podeli vest

Ivan Rajić, učesnik "Zvezda Granda", diskvalifikovan je iz ovog takmičenja jer nije pristao da sa "Grand" produkcijom potpiše ugovor o saradnji na devet godina.

Ivan se, naime, oglasio na svom Instagramu ovim povodom i objasnio situaciju u kojoj se našao.

– Dragi prijatelji, ovim putem vas želim obavestiti da je moj nastup sinoć ujedno bio i moj poslednji nastup u “Zvezdama Granda”. Hvala vam svima na podršci koju ste mi pružali od mog prvog pojavljivanja na ovoj sceni. Želim se zahvaliti i Grand produkciji na ukazanoj prilici koju sam po mom mišljenju iskoristio na najbolji mogući način. Nažalost u ovom trenutku moje karijere jednostavno nisam spreman napraviti ogroman korak kao što je potpisivanje ugovora od 9 godina, ovim odbijanjem sam dobio obaveštenje da sam diskvalifikovan te da se moj put ovde završava. Ne znam koliko ste mogli primetiti da sam u takmičenju imao stil pevanja i ponašanja upravo onako kako ja osećam muziku i voleo bih ostati veran onom što sam ja zapravo. Osetio sam da potpisivanjem ugovora gubim ono što vam predstavlja Ivan Rajić. Ja ću se u budućnosti posvetiti drugim projektima, a možda se nekada budemo opet gledali na najvećoj sceni balkana, nikada se ne zna šta život nosi. Možda će neki misliti da je ovo greška ali ne mogu protiv sebe… Želim svu sreću kolegama koji su prošli dalje i s pažnjom ću vas pratiti sve do finala. Vaš Ivan Rajić – napisao je Ivan, dok su se ispod ove objave ređali komentari podrške.

Podsetimo, nedavno je diskvalifikovana učesnica "Zvezda Granda", Vanja Knežević zbog sukoba koje je imala sa žirijem. Ceo interviju Vanje nakon diskvalifikacije možete pogledati klikom OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 2 godine

Puna podrska !!! Svaka cast, tako treba drzati do sebe !!! A ne da 9 godina budes rob Popovica i Brene, da njima punis dzepove s parama !!!!

Nislija

pre 2 godine

Ovo je dokaz da je ovo muzicka mafija koja reketira pevace.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija