• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Express

06.06.2021

11:02

BILA JE FAVORIT U ZVEZDAMA GRANDA, A ONDA JE ODUSTALA OD SVEGA! Donela je odluku da NAPUSTI TAKMIČENJE, a sada je otkrila RAZLOG!

Estrada

BILA JE FAVORIT U ZVEZDAMA GRANDA, A ONDA JE ODUSTALA OD SVEGA! Donela je odluku da NAPUSTI TAKMIČENJE, a sada je otkrila RAZLOG!

Podeli vest

Tuzlanka Azra Husarkić povukla se iz "Zvezda Granda", a kako je uvek bila među kandidatima koji su prolazili sa svih šest glasova, mnoge je ova odluka iznenadila.

Povukla sam se zbog porodičnih stvari. Moj otac se razboleo, situacija je bila veoma ozbiljna. Mesecima sam bila pod stresom, moj otac nije bio dobro, stalno smo išli od lekara do lekara, od bolnice do bolnice. Kada su bila snimanja uvek sam imala taj neki osećaj nemoći ili bolje rečeno osećaj da ako odem može se u međuvremenu nešto sa njim desiti. Iskreno rečeno, situacija u porodici nije bila idealna. Nekako sam išla nazor, sve mi je bilo knap, bez nekih većih priprema. Jave mi kad imam snimanje, pa se ja samo par dana pre spremam od pesme do haljine, pa je sve to bilo neprofesionalno sa moje strane. Pa i koronavirus je učinio svoje. Sve se to skupilo i onda sam izgubila želju za svim time. Nisam jednostavno htela da se blamiram. Imala sam do tada dobre pesme, dobre komentare, imala podršku ljudi, kovali su me u zvezde. Nisam htela da radim sve to polovično, ili sve ili ništa. Između takmičenja u Zvezdama Granda i mog oca, odlučila sam se za oca i nisam ni jednog momenta zažalila - rekla je Azra za "Express".

Na pitanje kako je njen mentor Ana Bekuta reagovala na njeno odustajanje, Azra je rekla:

Foto: Printscreen You Tube

Ana Bekuta

-Mislim da je ona bila tužnija nego ja. Vodili smo duge razgovore i nekako sam pokušala da opravdam tu svu situaciju. Vodila sam razgovor i sa Sašom, nisam htela da se bilo ko u svoj toj situaciji loše oseća. Da se niko ne oseća izdanim ili prevarenim. Ana i ja smo imali divnu saradanju i mimo tog takmičenja. Iskazala je želju da mi pomogne i oko kompletne situacije sa mojim ocem. Bilo joj je žao i teško. Čule smo se i posle toga, ali ja nisam htela da je opterećujem sa mojim privatnim stvarima. Iz svega toga sam izašla u nekim prijateljskim odnosima. Ja nisam ništa htela ni da objavljujem na društvenim mrežama u vezi razloga mog odustajanja. Sa Sašom sam imala jedan konstruktivan, kvalitetan i prijateljski razgovor u kojem je i on izrazio želju da mi pomogne. Ja sam htela da se sa svim tim sama izborim, da nastavim dalje bez neke preterane medijske pažnje. Onaj ko je trebao da zna moj razlog odlaska, taj je i znao - dodala je ona za pomenuti medij.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija