• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Premijera vikend spedijal/informer.rs

13.06.2021

22:01

"MNOGI ME PITAJU - GDE TI JE MUŽ?!" Goga Sekulić prvi put OTVORENO GOVORILA O PORODICI - Evo sa kojim problemima se suočava!

Estrada

"MNOGI ME PITAJU - GDE TI JE MUŽ?!" Goga Sekulić prvi put OTVORENO GOVORILA O PORODICI - Evo sa kojim problemima se suočava!

Podeli vest

Pevačica Goga Sekulić progovorila je o porodici i suprugu Urošu, kao i njihovom životu na relaciji Beograd Cirih.

Goga je nedavno snimala spot za svoju novu pesmu, a sada je u emisiji "Premijera vikend spedijal" otkrila kako je sve proteklo:

"Nekada više očekujemo, svi se nadamo i trudimo, i moje kolege i ja, nekad ispadne u fulu, nekad je moglo i bolje. Mi smo u decembru snimili pesmu, ali zbog svega što se dešavalo, nismo mogli da snimimo spot. Ja se nadam da će biti za 10ak dana. Očekujte svašta".

Pevačica je zatim otkrila i da pravo sa intervjua ide po sina, te progovorila o porodici i suprugu Urošu. Goga i on Uroš žive na relaciji Cirih - Beograd, a mnogima je i dalje čudno kako opstaju, pa se neretko pojave glasine da nisu zajedno. Međutim, ona je sada otkrila na koga sin liči, a potom istakla da je sa njenim brakom sve u najboljem redu.

Foto: instagram printscreen/sekulicgoga

Goga i Uroš

"Tata je lep, pametan i sportista, ali bogami neki kažu da liči na mamu. Najbolje je da uzme ono sve što treba i od mame i od tate, dobar miks, ali je opasan. Neki me pitaju gde mi je muž, situacija, ali mi i dalje živimo na relaciji Cirih - Beograd, mi smo navikli tako, evo za par dana idem u Cirih, pa idemo na more. Uvek će se pričati, nagađati, ranije me je to nerviralo, ali da ja sad nekom da objašnjavam da zbog naših obaveza moramo tako da živimo, ne zanima me. Ta tema mi je smešna, psi laju, karavani prolaze. Kada bi se svi bavili svojim životima, bilo bi im bolje", zaključila je u pomenutoj emisiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija