• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr

14.06.2021

22:21

SEVERINA SE OGLASILA NAKON ŠTO SU JOJ LOPOVI UPALI U STAN: Te UKRADENE stvari za mene imaju sentimentalnu vrednost...

Estrada

SEVERINA SE OGLASILA NAKON ŠTO SU JOJ LOPOVI UPALI U STAN: Te UKRADENE stvari za mene imaju sentimentalnu vrednost...

Podeli vest

Danas je u medijima širom regiona kao bomba odjeknula vest da je stan Severine Kojić opljačkan. Neko je navodno upao u stan u kom živi vlasnica pevačica Severina Kojić, u Bijeničkoj ulici u Zagrebu.

Policija nije mogla da potvrdi celi slučaj kao provalu ili razbojništvo, kako prenose hrvatski mediji.

Foto: instagram/severina

Severina Kojić

- Ovo danas... Razumite da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju pre svega sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno vreme bez mog deteta ne može se nikad nadoknaditi - rekla je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija