• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. M.

15.06.2021

20:57

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! ACA LUKAS I KIJA KOCKAR U TAJNOJ LJUBAVNOJ VEZI! Folker i pevačica otpočeli ROMANSU, ali je kriju od JAVNOSTI!

printscreen

Estrada

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! ACA LUKAS I KIJA KOCKAR U TAJNOJ LJUBAVNOJ VEZI! Folker i pevačica otpočeli ROMANSU, ali je kriju od JAVNOSTI!

Podeli vest

Aca Lukas i Kija Kockar su u tajnoj ljubavnoj vezi, ekskluzivno saznaje Informer.

 Folker i pevačica su otpočeli romansu pre tri nedelje, ali to kriju kao zmija noge.

Oni žele da vide hoće li njihova romansa prerasti u nešto ozbiljnije kako bi je priznali javnosti.

- Lukasa je Kija zaintrigirala još 2017. godine, kada je ušla u "Zadrugu 1". Od samog starta je bio na njenoj strani. Dopalo mu se to što je Kija jaka i samostalna, što nije kukala, već se uzdignute glave suočila sa javnom preljubom Slobe Radanovića - započinje priču izvor blizak Informeru.

Foto: printscreen

Kija Kockar

On tvrdi da je Lukas muvao Kiju kada je izašla iz rijalitija, ali se tada ništa nije dogodilo.

- Aca je leta 2018, kada je Kija počela da peva, došao na njen nastup u Budvi. Iste večeri je imao tezgu u Herceg Novom, pa pošto je ranije završio, došao je na njenu svirku i tada su se zvanično upoznali. Na tom nastupu je bio i Sloba. Kija i on su se tek razveli, njoj je sve bilo sveže, pa nije primećivala nijednog muškarca, čak ni Lukasa.

Nakon toga, Lukas je javno isprozivao Kiju kada je u oktobru iste godine promovisala autobiografiju na Sajmu knjiga. On je tada rekao da se Dobrica Ćosić i Ivo Andrić prevrću u grobu zato što je počela da piše, ali Kockareva nije reagovala na to. Međutim, kada je video da je knjiga "Moj potpis" jedna od najprodavanijih, izvinio se mlađoj koleginici i priznao da je pogrešio.

Njihov rat okončan je kada je Kija angažovala Lukasovog menadžera Sašu Mirkovića. Upravo on ih je pomirio i zbližio.

Foto: printscreen

Aca Lukas

- Zajednički menadžer je došao na ideju da njih dvoje treba da snime duet. Zbog poslovne saradnje su se našli na jednoj televiziji. Iako su mnogi mislili da će se u prvih pola sata posvađati, bilo je sasvim suprotno. Lukas je počeo da je zasmejava. Ubrzo su oboje shvatili da se sviđaju jedno drugom. Uvideli su da imaju mnogo toga zajedničkog, što ih je dodatno zbližilo. Posle nekoliko dana su se smuvali. Viđaju se tajno jer žele da vide u kom smeru će sve ići. Dobro im je došlo to što im je menadžer zakazao zajedničku turneju, na kojoj će moći više vremena da budu zajedno - završava naš izvor.

Pozvali smo Lukasa i Kiju kako bi nam rekli nešto više o ljubavnoj romansi, ali se nisu odazvali na naše pozive.

Kija šutnula fudbalera

Kija Kockar ostavila je fudbalera Miloša Čavu Dimitrijevića. Ona više nije mogla da se nosi sa njegovom ljubomorom.

- Miloš je pored Kije imao kompleks niže vrednosti. Nikako nije mogao da je isprati, smetalo mu je što je ona stalno zauzeta, a i kada nije, uvek organizuje neki izlazak ili druženje. Bio je ljubomoran kao pas, pa je počeo da je guši. Kada je uvidela da se sve češće svađaju, odlučila je da ga ostavi - kaže izvor blizak nekadašnjem paru.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 2 godine

Da li je noguće. Gde god pogledaš Kija, Luna, Marko.... Da li smo mi normalan narod? Nigde nisam video, a tražio sam u svim novinama, izveštaj komisije o navodnom genocidu u Srebrenici. Ljudi zar su nama bitni Kije, Lune i sl. Jako nisko smo pali.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija