• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

17.06.2021

07:45

ŠOK PRIZNANJE ACE LUKASA: Pevačica iz Zvezda Granda je BOLJA U KREVETU od Sonje! Pevač u autobiografiji opisao NAJŽEŠĆE SUKOBE sa bivšom suprugom!

Estrada

ŠOK PRIZNANJE ACE LUKASA: Pevačica iz Zvezda Granda je BOLJA U KREVETU od Sonje! Pevač u autobiografiji opisao NAJŽEŠĆE SUKOBE sa bivšom suprugom!

Podeli vest

Aca Lukas otkrio je u autobiografiji "Ovo sam ja" da se sa bivšom suprugom Sonjom svađao na krv i nož!

 

Pevač je napisao da su najveći sukob imali kad je Sonja saznala da je bio sa jednom pevačicom iz "Zvezda Granda". Iako su tada bili rastavljeni, bivša supruga mu je zamerila što je spavao s koleginicom, koju je Sonja opisala kao kepeca.

Foto: Printscreen You Tube

Sonja i Aca

Provocirala ga

"Nismo živeli zajedno, pa sam jednom, uoči puta za Cirih, svratio na Bežanijsku kosu. Hteo sam da vidim decu Sofiju i Viktoriju. Ona me je pritisla pitanjima i konstatacijama o mom momačkom životu. To nije bio govor, već smrtonosni rafali: 'Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da je*eš onog kepeca iz 'Zvezda Granda'", prepričao je pevač svađu u svojoj knjizi.

Kada mu je Sonja u lice sasula da zna s kim provodi noći, Lukas je pobesneo i uporedio njih dve:

"Taj kepec se bolje ka*a od tebe! I bolja je riba od tebe. A s tobom mogu da legnem samo kad sam pijan".

Sonja je tad zaćutala, ali mu se, dok je odlazio iz njene kuće na Bežanijskoj kosi, unela u lice i provocirala ga:

"Da nećeš da me udariš! Šta je, pi*ko, hoćeš da me udariš"!

Foto: Printscreen You Tube/Emisija Premijera

Sonja Vuksanović

Oboje su grešili

Lukas je u nastavku autobiografije otkrio sav prljav veš iz braka sa dizajnerkom.

"Oboje smo grešili, ali nismo priznavali greške. Kroz svađu sam shvatio da je počeo da se vraća stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A pošto je to bilo zabranjeno, počeo sam da dolazim kući pijan, dekintiran, drogiran. Aca u najgorem izdanju! Nabrajala je u svađi šta sam sve ja: "Pijanico, kockaru, narkomančino!" Ja bih joj odbrusio: "A da li si ti ugrožena zato što sam ja kockar, pijanica, narkoman? Da li ti nešto nedostaje? Pet tvojih bundi košta kao ovaj stan!"

Aca je otkrio da su, uprkos čestim svađama, pokušavali da održe brak.

"Naredne tri godine sam proveo u dnevnom boravku. Ona je spavala sa decom u spavaćoj sobi. Te tri godine sam presedeo na trosedu. Nisam mogao da spavam. Sedim celu noć i razmišljam. Volim Sonju, a ona me polako ubija. Izvlači me iz života na koji sam navikao i u kome se osećam slobodno i dobro. A ne mogu da se otrgnem. Kad sve saberem, Sonjina najveća krivica je što nije pristajala na kompromis. A moja je u tome što sam joj pridavao suviše značaja i uzdigao je u javnosti stvarajući utisak da smo ravnopravni, što sigurno nije istina", napisao je Lukas

Sonja je htela da slavim Svetog Nikolu zbog Brene i Cece

Aca je u svojoj knjizi priznao da je slavio Svetog Nikolu isključivo zbog Sonje, jer je ona želela da im u kuću dođu poznati ljudi:

"Sonja hoće da nam na slavu dođu Brena i Ceca i drugi poznati i, što je najvažnije, da novine zabeleže taj intimni čin. Slavu sam tih nekoliko godina slavio zbog nje, da bih zadovoljio taj ludi poriv za samoreklamiranjem. Volela je to, a ja sam joj ugađao i ispunjavao želje koje su se kosile s mojim shvatanjem porodičnog života".

Uprkos tome ona nije bila zadovoljna, pa bi osula paljbu po njemu čim odu gosti:

"Rekla bi mi: 'Klošaru jedan, dok nisi počeo sa mnom da živiš, niko te nije zvao! Ni Brena, ni Ceca'. Dobijala je uvek iste odgovore: 'Petnaest godina me zovu, ali mene to ne interesuje! Ne volim lažni sjaj usiljenih osmeha i kurtoaznih rečenica koje ništa ne znače'".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija