• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/Informer.rs

18.06.2021

11:30

"TO ŠTO PRIČAJU DA TROŠIM 300 DINARA ZA NAKIT..." Mina Kostić iskreno o FINANSIJSKOJ KRIZI, ipak za REMONT GRUDI je pronašla novac?!

Estrada

"TO ŠTO PRIČAJU DA TROŠIM 300 DINARA ZA NAKIT..." Mina Kostić iskreno o FINANSIJSKOJ KRIZI, ipak za REMONT GRUDI je pronašla novac?!

Podeli vest

Folk pevačica Mina Kostić se tokom pandemije korona virusa žalila na finansijsku krizu, a sada je priznala i da ne zna da štedi novac.

Nakon što je otkrila da će uskoro morati na "remont grudi", budući da je prošlo deset godina otkad je stavila silikone, prokomentarisala je i koliko troši na modne detalje i na garderobu.

- To što pišu da sam ja dala 300 dinara za nakit, nije to baš tako. Ja nemam problema s tim, kupim ono što mi se sviđa, a cena nije bitna. Ja sam velika kupoholičarka, nisam štediša, nikako. Ne znam pare da čuvam, ali to je tako kod nas pevača, takva nam je profesija - rekla je Mina, pa notkrila kako se sprema za nastup i da li to znači odlazak u butik ili samo otvaranje ormana.

- Ja imam toliko garderobe. Ne idem uvek da kupujem, uvek postoji nešto što može da se iskombinuje. Za sat vremena se obučem i našminkam. Imam odeću koju poklanjam, ali ja sam sitna, pa nekada i nemam tu mogućnost da nekome dam moju odeću. Mi žene toliko trošimo novca na garderobu. Ja ne žalim, ipak ulažem u sebe. Ima koleginica koje troše mnogo više, kad pogledam šta nose Brena, Ceca... - objasnila je Mina Kostić.

Foto: printscreen instagram/minakostic_official

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija