• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

19.06.2021

09:08

ŠOK DETALJI - SONJA VUKSANOVIĆ RAZVEZALA JEZIK! Lukasu je Sevićka samo jedna u nizu!

Estrada

ŠOK DETALJI - SONJA VUKSANOVIĆ RAZVEZALA JEZIK! Lukasu je Sevićka samo jedna u nizu!

Podeli vest

Sonja Vuksanović kaže da je Ana Sević bila samo jedna u nizu devojaka sa kojim je bio njen bivši muž Aca Lukas.

Kreatorka je posle nekoliko godina ćutanja napokon odlučila da progovori i odgovori na to što je Lukas u svojoj knjizi "Ovo sam ja" izneo detalje o njihovom braku.

Pevač je u knjizi opisao svađu koju je imao sa Sonjom jer ga je optužila za seks sa "kepecom iz 'Zvezda Granda'", aludirajući na Anu Sević, s kojom su ga mediji povezivali. Sonja otkriva da mu je pevačica bila prolazna avantura, te da i dalje voli samo nju!

Foto: Printscreen instagram

Sonja i Aca Lukas

- Ana Sević, Šević, kako god da se zove gospođa, samo je jedna u nizu. To što neće da izgovori njeno ime, već je vređa, govori o tom odnosu. Zamislite da ženu s kojom ste nazivate kepecom? Apsolutna bljuvotina mi je sve što radi, u svakom pogledu. Pokušava da me uvredi i u to uvlači prolazne avanture. Ceo život će mu se, izgleda, vrteti oko Sonje - kaže majka Lukasove ćerke Viktorije.

Sonja objašnjava da je ona uveliko odlučila da okonča brak sa Acom kada je počeo da se viđa sa Anom, a da je u trenutku razvoda imao drugu švalerku, koju ne želi da imenuje:

Foto: printscreen instagram/anasevicofficial

Ana Sević

- Lukas dobro zna s kim je bio kad smo se rastali i koga je vodao po kolima. Sve u vezi sa Anom ili još nekom od akterki u njegovom životu morate da pitate njih. Mene to ne zanima, odavno sam stavila tačku na sve!

Sonja naglašava da se ona i pevač nisu rastali zbog njegovih prevara.

- Ne postoji žena koja može da bude razlog za prekid našeg braka. Hiljadu drugih stvari je dovelo do toga da tražim razvod. Usudila sam se da ostavim Acu Lukasa i on sad pokušava da me kazni zbog toga. Ipak, ne želim da budem deo tog cirkusa. Imam štošta da kažem, ali neću - priča Sonja i dodaje da Lukasu želi da najzad pronađe mir:

- Iz poštovanja prema sebi i deci dostojanstveno ćutim i trpim svakakve uvrede od strane mog bivšeg muža. S tim sam se pomirila, meni je to kao dobar dan. Ne znam šta čovek pokušava od mene da napravi. Sve to što radi veoma je ružno.

Foto: Printscreen You Tube

Sonja i Aca Lukas

Lukas je u knjizi opisao svađu koju je imao sa bivšom ženom zbog Ane Sević. Taj odlomak je podigao veliku prašinu u medijima i izazvao Sonju da se oglasi.

"Kako je naš odnos delovao na decu? Strašno! Nismo živeli zajedno, pa sam jednom, uoči puta za Cirih, svratio na Bežanijsku kosu. Hteo sam da vidim decu Sofiju i Viktoriju. Ona me je pritisnula pitanjima o mom sad momačkom životu. To nije bio govor, već smrtonosni rafali. 'Pusti me, molim te, došao sam da vidim decu. Putujem za Cirih'. 'Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da je*eš onog kepeca iz Zvezda Granda! ' Kad je to izgovorila, nisam mogao da se kontrolišem. 'Taj kepec se bolje ka*a od tebe. I bolja je riba od tebe. A s tobom mogu da legnem samo kad sam pijan! ' Užasne rečenice. Volim je, a vređam je", napisao je pevač.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59