• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

21.06.2021

19:41

POGAĐA ME KAD KAŽU DA SAŠA PEVAČE DRŽI KAO ROBOVE! Suzana Jovanović o Zvezdama Granda: Nekada su radili za par STOTINA DINARA, a danas...

Estrada

POGAĐA ME KAD KAŽU DA SAŠA PEVAČE DRŽI KAO ROBOVE! Suzana Jovanović o Zvezdama Granda: Nekada su radili za par STOTINA DINARA, a danas...

Podeli vest

Pevačica Suzana Jovanović posle 11 godina ponovo se vratila na muzičku scenu izdavši novi album.

Tim povodom bila je u jednoj emisiji gde je govorila i o svom životu, ljubavi i karijeri svog muža Saše Popovića.

Foto: Dejan Živančević

Suzana i Saša

Ona je navela da je jedna stvar izuzetno boli, a to je kada čuje komentare da Saša Popović izrabljuje pevače.

- Kao osobi koja je jako emotivna teško mi pada nepravda i kada je on u pitanju i kada sam ja u pitanju. I to kada su u pitanju osobe koje vas uopšte ne poznaju, a ipak znaju da vam upute kritiku i da kažu salvu ružnih reči - kaže Suzana.

Foto: Printscreen You Tube/Grand production

Suzana Jovanović

- Konkretno mislim za "Zvezde Granda" i za tu decu, jako me boli kad kažu da Sale izrabljuje pevače i da ih drži kao robove. Pa ako su robovi nekada i ovi danas što lepo žive, što imaju lepe automobile, konto u banci, stanove na svom imenu. Lepe honorare i putuju po celom svetu, ako su to robovi, onda molim lepo! Zaista! A deca su do juče radila za par stotina dinara, a danas imaju mnogo mnogo više. I treba da imaju. Jer njihov uspeh je i naš uspeh. Strašno me to boli, a vidi se da su ta deca danas uspešna i imaju svoje porodice i ja im od srca želim da imaju što više - kaže Suzana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija