• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

22.06.2021

11:00

ŠOKANTNO PRIZNANJE ACE LUKASA: Arkan je tražio da UBIJEM ČOVEKA! Folker otkrio NEPOZNATE DETALJE iz svog burnog života

Estrada

ŠOKANTNO PRIZNANJE ACE LUKASA: Arkan je tražio da UBIJEM ČOVEKA! Folker otkrio NEPOZNATE DETALJE iz svog burnog života

Podeli vest

Aca Lukas otkriva da mu je Željko Ražnatović Arkan rekao da ubije čoveka, a da će se on pobrinuti za leš! Folker se u svojoj šokantnoj autobiografiji "Ovo sam ja" osvrnuo na prijateljstvo sa pokojnim komandantom Srpske dobrovoljačke garde i prepričao kako je došlo do toga da mu predloži da počini ubistvo

Poznati gradski tip

 - Bila je neka žurka kod Arkana i dogovorili smo se da i ja dođem. U međuvremenu me pozvao jedan poznati gradski tip i tražio da te večeri pevam kod njega. 'Ne mogu. Dogovorio sam se sa Željkom', kazao sam. 'Ne dolazi u obzir. Boli me dupe za Željka! ', odgovorio mi je. '. Naravno, pevao sam kod Ražnatovićevih, a posle nekoliko dana u moju kuću je upao jedan klipan s uperenim pištoljem i pretio mojoj ženi i detetu. Poslao ga je sujetni gazda koji se i tako, preko mojih leđa, nadmetao sa Arkanom -  napisao je Lukas i dodao da se požalio Željku, koji mu je ponudio neobično rešenje problema:

Foto: Zoran Sinko

Lukas otkriva nepoznate detalje u autobiografiji

- Pitao me je da li imam pištolj, odgovorio sam mu da nemam. 'Sad ću ti poslati pištolj. Pa kad onaj kreten dođe sledeći put, uvedi ga u stan i pucaj mu u glavu. Onda zovi mene da sredim to... ', rekao mi je. Zahvalio sam se na savetu, koji nisam prihvatio -  prisetio se folker tog događaja.

Aca je u knjizi otkrio i da je Arkan pokušavao da ga skine sa droge:

Lukas: Viktorija je počela da se drogira kada su joj ubili dečka

Aca Lukas se u knjizi osvrnuo i na rokerku Snežanu Mišković, sa kojom je počeo karijeru u njenoj grupi "Viktorija":

"Ona nam je zaista bila kao keva. Ali droga je uzela danak. Na koncertu u Centru "Sava" pala je na sceni. Toliko je bila smršala da je počela da se umotava u neki debeli šal kako bi vizuelno povratila kilažu. Nije mogla da podnese ubistvo svog tadašnjeg dečka Andrije Lakonjića... Viktorija je veliki borac. Uspela je da se izbori sa porokom i danas je potpuno čista. Ali posledice uvek ostanu..."

"Jedne večeri Željko me je pozvao telefonom: 'Komandant ovde! Dođi hitno. ' Noge su mi se odsekle. Nikad tako nije razgovarao sa mnom. Preispitivao sam se šta sam to zasrao, pa je toliko hitno. Otišao sam u hotel Jugoslavija, u noćni klub "Gral". 'Uđi, pi*ko, ovamo', rekao mi je Arkan i otvorio vrata kancelarije, a zatim dodao: 'Vidi koliki ti je nos od šmrkanja. Zašto se drogiraš? Evo ti papir i olovka. Napiši ko ti prodaje drogu.'"

Skidao ga s kokaina
Arkan mi je rekao: "Vidi koliki ti je nos od šmrkanja. Evo ti papir i olovka. Napiši ko ti prodaje drogu"
Aca Lukas

Lukas je obećao Arkanu da će manje da se drogira, ali nije želeo da otkuca svoje dilere.

Galantan domaćin

Bez obzira na to što ga nije poslušao, komandant Srpske dobrovoljačke garde nastavio je da ga zove na svoje proslave.

"Arkan me je zaista voleo i poštovao, a ja ne mogu da objasnim zašto. Dok su ga svi ostali zvali "Komandante", za mene je bio - Željko. Događalo mi se da me pozove telefonom i kaže da dođem kod njega da sviram jer organizuje neku proslavu. 'Željko, imam zakazanu tezgu, zaista ne mogu. ' 'Nema problema. Biće prilike. ' Na tome se završavalo. Ne verujem da su drugi smeli da pomenu tezgu kad ih on pozove. A i zašto bi, kad je Željko bio galantan domaćin...", piše Lukas u autobiografiji "Ovo sam ja".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija