• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. MATIĆ

28.06.2021

12:00

PRIJA: NEĆU SADA DA RAĐAM, VREME JE ZA KARIJERU! Folk zvezda zakazala nastupe, potomstvo će da SAČEKA!

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

PRIJA: NEĆU SADA DA RAĐAM, VREME JE ZA KARIJERU! Folk zvezda zakazala nastupe, potomstvo će da SAČEKA!

Podeli vest

Mlada sam postala majka, a sada bih da radim! Moj Aleksandar dobiće brata ili sestru kada malo poraste, poručuje Aleksandra Prijović!

Aleksandra Prijović, koja je pre dve godine rodila sina Aleksandra, kaže da ne razmišlja o drugom detetu, jer joj je sada karijera najvažnija! Prija uživa u braku sa Filipom Živojinovićem i raduje se nastupima, kojima se vratila posle pandemije koronavirusa.

Iz patika u štikle

- Imam vremena za drugo dete, trenutno sam posvećena karijeri. Aleksandar ima dve godine i dobiće brata ili sestru kad malo poraste. Mlada sam postala majka, sada bih da radim. Dugo sam se odmarala zbog korone, konačno ponovo imam zakazane svirke i pripremam album. Sada sam fokusirana na to - priča snajka Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Prija je trenutno na Zlatiboru sa Filipom, gde je u subotu uveče pevala na otvaranju restorana "L'equipe". Pevačica kaže da je srećna što je ponovo pred publikom, ali i tužna jer se razdvojila od naslednika.

- Radujem se nastupima, ali mi je teško što se odvajam od sina. Poslednjih godinu dana smo stalno bili zajedno, pa mi sad mnogo nedostaje kada radim. Dok smo Filip i ja na Zlatiboru, dete nam čuvaju moj tata i njegova supruga, a pomaže im i bebisiterka. I Brena i Boba obožavaju Aleksandra, pa ga često vode kod sebe kući i igraju se s njim - priča folk pevačica i dodaje da toliko dugo nije nastupala da je zaboravila da hoda u visokim potpeticama:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Odvikla sam se od štikli, jer sam poslednjih godinu dana stalno bila u patikama. Posle prvog nastupa noge su mi se ukočile! Željna sam muzike, jer pevam već 12 godina i to je moj život. Jedva čekam da slušam i svoje kolege. Uskoro putujem u Crnu Goru, pa ću tamo uživati na koncertu Ace Pejovića.

Supruga i majka

Na pitanje da li je pre 12 godina očekivala da će postati zvezda Aleksandra odgovara:

- Ja sam jedna obična žena, kao i sve druge. Supruga sam i majka, samo što moj posao zahteva da snimam pesme, nastupam i putujem. Ne gledam sebe kao zvezdu, već kao osobu koju ljudi vole i slušaju njene pesme - iskrena je Prija.

Snimiću duet s Anastasijom

Aleksandra je nedavno bila u noćnom provodu sa Anastasijom Ražnatović, za koju kaže da joj je veoma draga:
- Prija mi njena energija i društvo. Baš se volimo. Želela bih da mi napiše tekst za pesmu, jer ona to sjajno radi. Nismo još pričale o tome, ali mislim da bi bio pun pogodak. Možda jednog dana snimimo i duet!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija