• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/T.D.

29.06.2021

07:50

ŠOK SAZNANJE! Viki Miljković RENOVIRA Cecinu vilu na Kipru!

Estrada

ŠOK SAZNANJE! Viki Miljković RENOVIRA Cecinu vilu na Kipru!

Podeli vest

Violeta Viki Miljković renovira kuću Cece Ražnatović na Kipru!

Pevačica je nedavno počela da se bavi prodajom i uređivanjem luksuznih nekretnina, a jedna od prvih klijentkinja joj je upravo njena kuma. Viki je pre nekoliko dana otputovala kod Svetlane na Kipar kako bi dogovorile sve detalje.

- Ceca godinama nije ulagala novac u vilu, pa je sada odlučila da je potpuno sredi. Kada joj je Viki rekla da je otvorila firmu koja se time bavi, odmah je odlučila da je angažuje. Miljkovićeva je bila presrećna što joj je upravo Ceca jedan od prvih klijenata. To joj je sjajna reklama - kaže za Informer izvor blizak pevačicama.

Foto: printscreen

Viki Miljković

On objašnjava da je Ražnatovićeva odlučila da renovira kuću od poda do plafona, ali i da uredi celo dvorište.

- Srediće ogradu, koja je u lošem stanju, fasadu, bazen, celu unutrašnjost kuće, a Viki će sa svojim arhitektama i dizajnerima enterijera uraditi projekat. Ona je i došla u Aja Napu kako bi sa Cecom dogovorila sve detalje. Bitno joj je da vidi šta to njena kuma želi, koji stil i boje će dominirati kućom. Viki joj je dala neke predloge, ali Cecina će biti poslednja.

Iskoristili priliku i da uživaju

Bez obzira na to što je Viki kod Cece na Kipar došla poslovno, povela je i supruga Dragana Taškovića Tašketa i sina Andreja.

- Ceca i Viki se godinama druže, pa su sada spojile lepo i korisno. Dogovaraju detalje oko renoviranja vile, ali se i druže porodično. Svi zajedno uživaju na moru, idu na večere i svaki slobodan trenutak koriste da se opuste - kaže izvor Informera.

Ceca je i sama objavila snimak sa Kipra na kom se vide mali Željko, Viki i njen sin.

Foto: Instagram printscreen/cecaraznatovic

Ceca pozira

Kako kaže naš sagovornik, Ražnatovićeva nije tražila popust od svoje kume.

- Nije želela da joj Viki spušta cenu zato što su drugarice. Srećna je što je njena kuma pokrenula novi biznis i želi da je podrži u tome, a ne da joj izbija pare iz džepa. Zbog toga će sve usluge Miljkovićkine firme platiti po punoj ceni. Violeta je htela da joj da popust, ali Svetlana nije htela ni da čuje za to.

Konsultuju i Anastasiju

Ceca je pre nego što je počela da priča o projektu sa Viki, konsultovala i Anastasiju.

- Anastasija ima dara za uređivanje prostora, pa se zbog toga Ceca konsultovala sa njom pre nego što je Viki došla na Kipar. Okvirno su dogovorile kako bi želele da vila izgleda nakon sređivanja.

Bez obzira na to što je pevačica odlučila da renovira kuću, Viki će uglavnom sarađivati sa Cecinom sestrom Lidijom Ocokoljić.

- Cecu opterećuju takve stvari, uskoro počinje da nastupa, pa nema vremena da se bavi renoviranjem kuće. Zato su se dogovorili da ubuduće Viki o svemu obaveštava Lidiju, koja uvek drži sve konce u rukama. Ona će biti tu ukoliko dizajnerima i arhitektama bude nešto trebalo, isplatiće akontaciju i dogovarati se sa Viki o svim detaljima.

 

Foto: instagram/cecaraznatovic

Svetlana Ceca Ražnatović


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Marija Šerifović VERILA DŽejlu?!
Estrada

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Marija Šerifović VERILA DŽejlu?!

Nedavno su mediji preneli da su između Marije Šerifović i Džejle Ramović u vezi i da je njihov odnos mnogima čudan, te da mnogi misle da su u vezi. Iako nijedna od njih nije želela da komentariše te navode, jedan detalj sa finala Zvezdi Granda ih je odao - identično prstenje na ruci.

28.06.2021

21:50

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija