• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

01.07.2021

14:46

GRAND PRODUKCIJA SE ZVANIČNO OGLASILA O SADIKU KOJI PEVA O KLANJU SRBA! Evo šta su rekli!

Estrada

GRAND PRODUKCIJA SE ZVANIČNO OGLASILA O SADIKU KOJI PEVA O KLANJU SRBA! Evo šta su rekli!

Podeli vest

Sadik Hasanović finalista poslednje sezone "Zvezde Granda" član je muzičke grupe "Sateliti" koja peva o klanju Srba po Bratuncu, a kada je to otkriveno "Grand" produkcija se oglasila saopštenjem

Iz tima za odnose s javnošću "Grand" produkcije objavljeno je saopštenje kojim su se jasno ogradili o stavove ovog kandidata: 

- "Muzički talent šou "Zvezde Granda" punih 17 godina, koliko traje, insistira na tome da muzika ne poznaje granice, te nas ne deli po naciji, veri ili boji kože. Shodno tome, kada biramo kandidate za naše takmičenje isključivo se vodimo pevačkim talentom i ostalim kategorijama koje čine jednu buduću zvezdu. Ono na šta kao produkcija nikako ne možemo da utičemo jesu biografije naših takmičara ili njihovih roditelja, niti o tome možemo imati saznanja, osim onih osnovnih i neopohodnih za samo takmičenje - piše u saopštenju koje je izdala "Grand" produkcija, a u kom se dalje navodi:

Foto: printscreen TV Prva

Sadik Hasanović

- Napominjemo, da je kroz "Zvezde Granda" do sada prošlo na hiljade kandidata, koji su bili ponos naše produkcije bez obzira na nacionalnu pripadnost. Međutim, svaki vid bilo kakvog pozivanja na nacionalnu i versku mrznju ili na nasilje nismo i nećemo tolerisati, ma o kome da se radi. Upravo zbog toga, kao i gledalaca svih nacionalnih pripadnosti smatramo da se kao produkcija moramo jasno ograditi od stavova i postupaka Sadika Hasanovića načinjenim u vreme kada je bio maloletan i kada ni na koji način nije bio član naše muzičke porodice. -


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ratko

pre 2 godine

Sram da vas bude ovo je kao da si izdao svoju zemlju ,neka se stide svi iz granda kome vi prodajete maglu ne moze neko ko peva oklanju srba da dodje u tvoju zemlju i da peva i ti ga jos primis kao svoga ,sramvas bilo svih poginulih i onioh koji su se borili za Srbiju

Bagro

pre 2 godine

Čim se opunoletio utero vam dobro.Treba vas ugasiti za sva vremena.Najviše muslimana forsirate sa onim prdonjim matorim bosancem koji i brojanice čak imao.A deca Kravice poklana na Božić ,ovaj veliča Nasera i peva.Verovatno vam rekao da peva u tom bendu.Što niste proverili?Vučiću,Vulin reagujte .

Rade

pre 2 godine

Аууууууууууууууууууууууууууууу, не могу да верујем ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Milan

pre 2 godine

Ovo opravdanje je sramotno. Ne mogu da zamislim šta o njemu misle preživeli rođaci poklanih Srba iz Kravice. Za ovo nema opravdanja. Šta o tome misle zvaničnici u Republici Srpskoj, šta kod nas u Republici Srbiji? Ovo je apslolutno užasno i odvratno. Ja neću nikad više pogledati ni jedan sekund tog takmičenja. Ovo nema veze sa muzikom, umetnošću i talentom, ovo je apsolutno nemoralno odvratno i grozno.

obican gradjanin

pre 2 godine

Znali ,a lazu.Sanju Stojanovic izbacili posle treceg kruga zbog porno snimka.Pare bato od glasanja.Sramota

Žika

pre 2 godine

Da da, S.P. nikako i nikad ne može da pogreši, od kako se rodio.

milankukic

pre 2 godine

bas lepo saaopstenje pa onda ajmo uzmite i tomsona da se takmici budite sigurni da ce pobediti jer glasovi iz ustaske drzave ce vas povuci da on bude pobednik jaka vm je to rec

rale

pre 2 godine

Pa dali bi tako nesto moglo da se desi u bilo kojoj drzavi na ovoj planeti.NE.To samo moze da se desi nama Srbima.Sram ih bilo....sramota i bruka za srpski rod.

dera

pre 2 godine

Niste vi grand napravili da bi se deca igrala vec da uzimate ogromne pare . A posto tvrdite da ne priznajete nikakve podele red bi bio da ne priznajete ni uvrede , mrznju , pljuvanje ,......red bi bio , ako za red znate .

Desko

pre 2 godine

mislim , treba zatvoriti grand prdukciju i popovicu oduzeti imovinu , nisu ni racun za struju placali , to je sve steceno iskoristavanjem tudjih autorskih prava i iskoristavanjem drzavnih kapaciteta srpske omladine a profit je isao i privatne dzepove kafanskih dzbalebarosa . I jos ponizavaju srpsku omladinu kojekakve sponzoruse jebene karaleuse sa prosirenim medjunozjem na novinskim stranicama . I nakon svih ponizavanja srpske omladine sada je musliman pobednik dok peva i priziva klanje Srba i nastavak islamskog terorizma i genocida nad srpskim narodom .

Milutin

pre 2 godine

Da je srbin u pitanju odmah bi ga izbacili sa takmičenja i iz člansta i ne bi bilo nikavih saopštenja za javnost.narod će bojkovati grand ako postupe suprotno u ovom slučaju

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija