• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

06.07.2021

07:50

SADIK PEVAO O KLANJU SRBA, A GRAND ZARAĐUJE! "Junajted medija" nema nameru da baliju pusti niz vodu!

printscreen

Estrada

SADIK PEVAO O KLANJU SRBA, A GRAND ZARAĐUJE! "Junajted medija" nema nameru da baliju pusti niz vodu!

Podeli vest

Sadik Hasanović, koji je pevao o klanju Srba, ostaje u "Grandu". Kako saznaje Informer, čelnici ove produkcijske kuće zadržaće srbomrsca u svojim redovima, jer planiraju da od njega dobro zarađuju

Skočila mu cena

U zemlju propali

Tvorci "Granda" Brena i Saša naprasno su otišli na odmor da ne bi komentarisali ovu temu

Izvor Informera

- Od svakog Sadikovog nastupa "Grand" ima polovinu para, a pošto je mali u jeku skandala, potražnja za njim u Bosni je ogromna. Već ima zakazan nastup u petak u Lukavcu, a posle toga u još nekim manjim mestima u BiH. Sadiku je zbog čitave frke cena nastupa duplo skočila. U Bosni je opšta pomama za njim otkako je ispljuvao Srbe, optužio ih da vraćaju narod u devedesete i da su proterali njegove roditelji iz Srebrenice. "Grand" ima korist od toga, zato ga neće pustiti niz vodu - započinje priču izvor blizak pomenutoj muzičkoj produkciji.

"Junajted medija", u čijem je vlasništvu "Grand", i tvorci "Zvezda Granda" Saša Popović i Lepa Brena već danima izbegavaju da govore na ovu temu i ograde se od takmičara koji peva pesme u kojima se veliča pokolj Srba.

Uživa


Ja sam dobro, imam nastup u petak, a drugo ništa ne znam

Sadik Hasanović


- Računaju na to da će se frka oko Hasanovića stišati i da će ova priča uskoro biti zaboravljena, pa se zato prave mrtvi. Brena je sa Bobom naprasno otputovala na odmor u Crnu Goru, a i Popović se sklonio dok bura ne prođe. Svima se pravdaju da su prodali "Grand" i da to više nije njihova briga. Njih ne zanima što je njihov pulen sa ocem Mutom pevao o klanju Srba i veličao ratnog zločinca Nasera Orića. Pa njegov otac je pisao te pesme, vilu u Bosni su napravili zarađujući novac na numerama u kojima se slave Orić i pokolj nad Srbima - objašnjava naš sagovornik.

Pozvali smo Sadika Hasanovića, koji nam je potvrdio da do daljeg ostaje u "Grandu".


- Ne mogu da pričam o tome. Sve što sam imao da kažem rekao sam pre nekoliko dana. Ja sam dobro, imam nastup u petak, a drugo ništa ne znam. Ne mogu da pričam, moram da idem, u žurbi sam - bilo je sve što nam je rekao bosanski pevač.

Pljunuo nam u lice

Umesto da se postidi i izvini Srbiji i Srbima, Hasanović nastavlja da pljuje po našoj zemlji i narodu.

- Ja se ne odričem moje zemlje Bosne, moje Srebrenice i mog Srebrenika. Ni za šta, pa ni za uspešnu karijeru. Ali poštujem Srbiju, onu koja je spremna da idemo dalje, a ne onu koja nas vraća u devedesete - poručio je u svom saopštenju Sadik, koji to što je slavio klanje Srba u Kravici pravda činjenicom da je njegova porodica iz Srebrenice:
- Nije ovaj mladić, onda dečak Sadik, rođen u Švajcarskoj, a danas živi u Srebreniku zato što je hteo da tako bude, već zato što su mu majku i oca iz Srebrenice proterali u julu 1995. godine i za to neću nikome da se pravdam. -

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 2 godine

Ako "Grand" i onaj ko stoji iza njega promovišu takvog pevača, koji je pevao u slavu Nasera Orića, verujem da je ova država jača od onih koji šire jezik mržnje. Dakle, zabraniti delovanje "Granda" ukoliko nastave saradnju sa Hasanovićem. Oklevanje i popustljivost po ovom pitanju može skupo da nas košta. Neće, valjda, Popović, Jahićeva, David, Šolak i ostali kojima su novac i biznis iznad svega da određuju klimu i politiku u Srbiji. Dosta je bilo mržnje, beščašća, beskrupuloznosti i odsustva elementarnog morala. U Srbiji se najviše radi protiv Srbije. Prekinimo više sa tim!

ENG

pre 2 godine

Забранити му улазак у Србију и Српску. Мала је територија у Босни где он може да пева. Пола БиХ је Република Српска и тамо не сме ни да оде. Друга половина је Федерација где живе и Хрвати, а њих та музика не занима, тако да он може да пева само на малој територији, у малим срединама, а на основу избора музике може се рећи и примитивним срединама. Неће он видети пуно пара од певања. А Гранд... шта рећи... дно у сваком погледу. Јадан је онај ко је себе свео на тај ниво да то гледа и слуша.

Violeta pejcic

pre 2 godine

Bravooo, tako treba, dosta nam je krvnika, koji bi jos da profitiraju od te mrznje prema svemu Srpskom

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija