• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand Online

12.07.2021

09:30

ZAVIRITE U DOM ISAKA ŠABANOVIĆA! Roker pokazao svoju privatnost, a jedan detalj je svima zapao za oko! /FOTO/

printscreen

Estrada

ZAVIRITE U DOM ISAKA ŠABANOVIĆA! Roker pokazao svoju privatnost, a jedan detalj je svima zapao za oko! /FOTO/

Podeli vest

Isak Šabanović osvojio je drugo mesto u takmičenju, a uspeh i sreću odmah je podelio sa porodicom. Njegov dom nalazi se u Bijelom polju, a kako se čini, susedi u zgradi u kojoj se rodio i proveeo detinjstvo ga obožavaju.

Prostrana i ušuškana dnevna soba omiljeno je mesto za porodična druženja, a deluje i da je Isak dobar i gostoprimiv domaćin. Zidove krase brojne slike, a pevač nam je otkrio da je njegova majka zadužena za uređenje prostora, ali i umetnost.

Foto: printscreen

Isak Šabanović

- Sve slike u našem domu, zapravo veliku većinu, je moja majka slikala, to joj je hobi. Pravi i medenjake, kolače - priča Isak ponosno, pa pokazuje prostranu trpezariju u kojoj se okuplja sa najmilijima. Tu se nalazi uramljena velika porodična fotografija, a pevač kroz osmeh i u svom maniru objašnjava:

- To smo brat, tata, majka i ja. Nismo imali sliku gde, pa kao fora će ispasti, šta znam!

Foto: printscreen

Isak Šabanović

U Isakovoj sobi posebno mesto zauzima klavijatura kojoj fale dirke, ali koja je njemu posebno važna, jer je upravo na njoj naučio da svira još kao dečak.

- Tata je svirao na njoj kao i mnogi drugi muzičari, a baš na toj klavijaturi sam se ja učio. Neke dirke fale, neke i ne rade - priča roker, pa ponosno pokazuje na deo sobe koji je posvećen slavnom rok pevaču Mladenu Vojičiću Tifi.

Foto: printscreen

Isak Šabanović

Isak otkriva i da izabranice ne dovodi često u poroddični dom, pa kroz šalu objanjava zašto ih nije uvodio u svoju sobu:

- To je momačka soba, i nikad nismo imali to nešto da dolaze devojke, uvek smo bili po hotelima!

- Na balkonu je nastao prvi korona kocert! A ispred zgrade su trenutno mama, tata i komšije. Svake nedelje kad je lep dan i kad nemamo gde imamo tu veliku baštu i pravi se roštilj - kaže Isak i za kraj poručuje:

Foto: printscreen

Isak Šabanović

- Hvala vam što ste bili u kući Šabanovića, gledamo se u Beogradu.

Isak ne krije koliko je vezan za roditelje, a njegova majka je priznala da u prvi mah nije želela da joj naslednik postane pevač:

- Prazna mi je kuća otkako je on počeo da se bavi muzikom, nekako dođe i unese radost u kuću. Sve vreme smo znali da voli muziku, od malih nogu je u muzici isto kao otac mu. Baš iz tog razloga ja i njegov otac nismo bili za to da mu to bude prioritet, posao. Što se tiče "Zvezda Granda" njegov plasman mi nije bitan, on je za mene najbolji!

Foto: printscreen

Isak Šabanović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija