• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

15.07.2021

22:55

SLAVLJE U DOMU MILJKOVIĆA! Luna i Marko otkrili o čemu je reč, njhovoj sreći nema kraja! /FOTO/

Estrada

SLAVLJE U DOMU MILJKOVIĆA! Luna i Marko otkrili o čemu je reč, njhovoj sreći nema kraja! /FOTO/

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković su se nedavno ostvarili kao roditelji, a juče su imali još jedan razlog za slavlje

Naime, Luna i Marko su proslavili dve i po godine otkako su u vezi, a sada je ona istakla da je njena ćerkica Mia napunila mesec dana.

Foto: printscreen

Luna i Mia

Luna se oglasila na svom Instagram profilu i istakla da je i danas specijalan dan u porodici Miljković.

Đoganijeva je ovim povodom objavila fotografiju male Mije koja joj spava u naručju i time označila prvih mesec dana bebinog života:

Foto: printscreen

Mia Miljković

- Moj život napunio mesec dana! 15.07.

- Živote naš najlepši! Danas si nam napunila mesec dana! Prošlo je brzo! Pre mesec dana si došla u naše živote i ulepšala sve! Hvala ti što postojiš! Tek sada vidimo šta je sreća i najveća ljubav! Da si nam živa i zdrava, vole te mama i tata!

Foto: printscreen

Mia i Marko

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar

pre 2 godine

Smradovi ljigavi.....koliko ste para namakli na ovoj objavi i slikama ???????????????????? Nek je malena zdrava i napredna ...uskreno i od srca zelim !!!!

Anja

pre 2 godine

Ovoliko eksponiranje je ispod svakog nivoa. Biti parazit i slati snimke narodu koji je vrednosti života preokrenuo, a oni to dobro koriste i važno im je - neka se plaća - a ko se eksponira, neradnici, starlete, kurve, kriminalci......, čast retkim ljudima u Zadruzi, dajte našu mladost koja uci i radi, neka se raduju Djokovicu, doktoru, radniku...... a oni gledaju kako neko ko lezi operise se, menja nadogradnje, stavlja silikone....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija