• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

18.07.2021

15:49

SNIMILA NAJSKUPLJI SPOT U DOSADAŠNJOJ KARIJERI! Sara Jo: Editina majka je zaslužna za našu saradnju! /VIDEO/FOTO/

Nemanja Novaković

Estrada

SNIMILA NAJSKUPLJI SPOT U DOSADAŠNJOJ KARIJERI! Sara Jo: Editina majka je zaslužna za našu saradnju! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, kaže da je Editina majka Florija zaslužna što su njih dve snimile duetsku pesmu! Bivša predstavnica Srbije na Evroviziji izbacila je novi singl "Varalica" koji je otpevala zajedno sa Editom, a za koji su snimile i spot koji je danas premijerno objavljen na Jutjubu.

Pop zvezda otkrila je za Informer kako je došlo do saradnje između dve pevačice.

Foto: FOTO: Nemanja Novaković

Edita Aradinović i Sara Jo

- Edita i ja smo se upoznale pre mnogo godina baš neposredno posle završetka takmičenja "Prvi glas Srbije". Od tada sam priželjkivala da sarađujemo, ali nikako nam se putevi nisu ukrštali - priča Sara i objašnjava da se pre nekoliko meseci sve promenilo:

- Početkom godine Edita mi je poslala poruku na Instagramu i rekla mi da ima jednu pesmu za koju je napisala tekst i muziku. Tada mi je otkrila da je njena majka rekla da je numera idealna za nas dve. Kada mi je poslala demo snimak, oduševila sam se na prvu loptu i već sam mogla da zamislim naš duet.

Foto: FOTO: Nemanja Novaković

Edita Aradinović i Sara Jo

Sara objašnjava da je spot za pesmu režirala Katarina Rešek poznatija kao Kukla i da je koštao pravo malo bogatstvo.

- Glavna inspiracija spota nam je bio lik nekadašnje francuske kraljice Marije Antoanete. Odlično sam se snašla u raskošnoj haljini koja se nosila u 18. veku. Ovo je najskuplji spot koji sam snimila u dosadašnjoj karijeri i nadam se da će se dopasti publici - kaže popularna pevačica.
 
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija