• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

22.07.2021

18:15

FINANSIJSKA KRIZA JE POGODILA! Maja Berović progovorila o svom SAMOPOUZDANJU: NAJMANJE SAM SEBI ATRAKTIVNA U OGLEDALU!

Estrada

FINANSIJSKA KRIZA JE POGODILA! Maja Berović progovorila o svom SAMOPOUZDANJU: NAJMANJE SAM SEBI ATRAKTIVNA U OGLEDALU!

Podeli vest

Popularna pevačica Maja Berović progovorila je o povratku na scenu, nastupima, finansiskoj krizi i izgledu nakon udarnih talasa pandemije korona virusa.

Na samom početku, Maja se dotakla činjenice koliko su joj nastupi nedostajali.

- Slagala bih kada bi rekla da mi nisu nedostajala. Iskreno, koncerti koji traju po više od dva sata meni daju snagu za sve ono što stvaram u životu. Adrenalin je nešto što mene uvek pokreće i važno mi je da se moja publika odlično provede na koncetima. Sve sam se nadala da će epidemiološki uslovi ranije dozvoliti da nastupamo, ali dobro je što leto nismo proveli u karantinu kao što je to bilo prošle godine. Imaću mini letnja turneja, te se nadam da ću tokom jeseni nastaviti sa brojnim nastupima i koncetima – kaže Maja, pa otkriva koliko ju je finansijska kriza pogodila.

Foto: Printscreen You Tube

Maja Berović

- Nije lako, ali verujem da ima mnogo težih slučajeva, pa ne želim da kukam. Svi smo se trudili da kada je počela pandemija vodimo računa o tome na koji način i kako trošimo novac, time sam se i ja vodila – otkriva pevačica.

Kako je vreme pandemije uticao na sve da se više posvete porodici, popularna pevačica otkriva da li je takav slučaj bio i kod nje.

- Nikada do sada nismo imali toliko vremena koliko smo sada proveli zajedno. Zbog svojih koncerata često sam putovala, pa nisam imala vremena da spojim nedelju dana da sam kod kuće. Sada se to promenilo, pa smo suprug i ja imali mnogo vremena za nas. Gledali smo zajedno filmove i serije, turske obično, vežbali zajedno. Vreme provodili uživajući jedan u drugome. To nam je za sve ove godine falilo – priča Berovićeva, pa otkriva da li je nekada igrala na kartu atraktivnosti.

Foto: Printscreen You Tube

Maja Berović

Koja žena nekada nije igrala na tu kartu? Sve se mi trudimo da budemo lepe, atraktivne, pametne i harizmatične. Neko u većoj neko u manjoj meri. Meni je važno da dobro izgledam, te se trudim da što je moguće više vežbam i vodim računa o načinu života koji vodim. Nekada mi to ide od ruke kako želim, a nekada vodim bitku da ne pojedem previše hrane. Kada se to dogodi, najmanje sam sebi atraktivna u ogledalu, više u meni onda radi drugi osećaj – kaže Maja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija