• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ž.

23.07.2021

11:23

VARKA! GOCA NIJE SMELA DA SE UDA ZA RAŠU U CRKVI! Pevačicin BIVŠI MUŽ optužio Tržanku za PREVARU: Slagala je POPA da smo...

printscreen

Estrada

VARKA! GOCA NIJE SMELA DA SE UDA ZA RAŠU U CRKVI! Pevačicin BIVŠI MUŽ optužio Tržanku za PREVARU: Slagala je POPA da smo...

Podeli vest

Ivan Marinković tvrdi da su on i Goca Tržan i dalje u crkvenom braku. Učesnik "Parova" veruje da se pevačica prošle nedelje na prevaru venčala u Hramu Pokrova Presvete Bogorodice sa Rašom Novakovićem

Ivan Marinković tvrdi da Goca Tržan nije smela da se uda za Rašu Novakovića u crkvi, jer je pred Bogom još udata za njega. Bivši učesnik "Parova" veruje da je pevačica prošle nedelje slagala popa u Hramu Pokrova Presvete Bogorodice na Zvezdari da je razvedena kako bi se drugi put udala.
Marinković kaže da njega niko nije obavestio da više nije u crkvenom braku sa Tržankom.

Foto: printscreen

Goca i Raša

- Video sam da se Goca udala u crkvi, ali mi nije jasno kako je mogla to da uradi. Koliko znam, oba supružnika moraju da budu saglasna da bi se razrešili crkvenog braka. Mene niko nije obavestio da više nisam oženjen, saznao sam to preko društvenih mreža - kaže Marinković za Informer.

On dodaje da je sa svojim duhovnikom razgovarao o Gocinom postupku i da ni njemu ni popu nije jasno kako se pevačica ponovo venčala u crkvi.

Hoću i ja da se oženim

van kaže da želi što pre dobije zvaničan papir na kom piše da se i u crkvi razveo od Goce kako bi mogao da se oženi verenicom Jelenom Ilić.

- Želim što pre da odem u Hram Svetog Vasilija Ostroškog, u kom smo se Goca i ja uzeli, da bih ja uzeo taj papir da sam razrešen braka sa njom. Ja sve radim pošteno, pa ću i ovo. Smatram da je greh lagati popa i da nema potrebe za tim - kaže Ivan.

Foto: printscreen

Goca Tržan

- Pričao sam sa sveštenikom, on mi je rekao da Goca nije mogla da se uda za Rašu bez moje saglasnosti. Verujem da je lagala popa da se razvela jer mi ništa drugo ne pada na pamet. Kakva je to prevara u pitanju i šta je ona smislila nije mi jasno. Srećan sam zbog nje, drago mi je što je srećna, ali ne razumem kako je to mogla da uradi bez mog znanja i odobrenja.

Vicešampion "Parova" tvrdi da bi potpisao rešenje crkvenog razvoda bez problema, samo da ga je Tržanka pitala.

Nisam video sina godinu dana

Ivan Marinković nije u kontaktu sa ćerkom Lenom, koju ima sa pevačicom Gocom Tržan, kao ni sa sinom Željkom, kog je dobio pre tri godine učesnicom "Zadruge" Miljanom Kulić.

- Nisam video Željka godinu dana, nemam ni kada. On je u Nišu sa Miljanom. Sačekaću da se malo smiri situacija sa njenim roditeljima, ipak su bolesni. Ne želim da napravim još gori problem. Miljana me je zvala više puta, ali ja nisam hteo da joj se javim. Rekao sam da ne želim ništa sa njom ništa, ali naravno da sina želim da vidim i budem deo njegovog života.

- Goca je morala da ode u crkvu i traži razrešenje od njih, a ja sam to morao da potvrdim. Ja nikakav papir nisam potpisao, niti sam dobio neki na kom piše da više nismo u braku.
Kada smo pozvali Gocu Tržan, bila je šokirana tvrdnjama Ivana Marinkovića.

Foto: printscreen

Ivan Marinković

- Ja stvarno ne znam više šta taj čovek priča? Taj deo mog života se završio. Nemamo kontakt sa njim i ne želim ga. Razveli smo se pre deset godina u svakom smislu te reči. Nisam ja mogla da uđem u crkvu i da mi pop veruje na reč da sam razvedena. Crkva je institucija gde postoje dokazi u vidu papira, a ja sam taj papir imala čim sam se udala.

Foto: Printscreen You Tube/Parovi TV HAPPY

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija