• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2021

10:40

ŠOK U EMISIJI! TREBALO JE DA BUDEŠ DOŽIVOTNO FINANSIJSKI KAŽNJENA! Gledateljka i Lepi Mića očitali bukvicu Miljani zbog... /VIDEO/

TV Pink printscreen

Estrada

ŠOK U EMISIJI! TREBALO JE DA BUDEŠ DOŽIVOTNO FINANSIJSKI KAŽNJENA! Gledateljka i Lepi Mića očitali bukvicu Miljani zbog... /VIDEO/

Podeli vest

Naredna gledateljka koja se uključila u emisiju "Narod pita" iskritikovala je Miljanu Kulić zbog ponašanja

- Neka se Miljana ne ljuti, ali dušo, kažeš gledeteljki šta radi budna u pola 4. Mene su probudile tvoje gorke suze. Do pre pet minuta si se kajala, a onda vređala gledateljku. Da li se ti kaješ ili ne? - pitala je gledateljke.

- Ne - odgovorila je Miljana.

- Ne mogu da verujem šta pričaš. Televiziji Pink treba da se zahvališ, pokaješ i zahvališ za sve što su učinili za tvoje dete i tebe. Bili su ti i otac i majka, bila si kao negovana beba. Počev od trudnoće, a onda do podizanja deteta, koje je živelo kao u zlatnom dvorcu! Pink može bez tebe. Ti si pola rijalitija prespavala. I da ti dinar nisu dali, šta su sve učinili za tebe... Toliko me je to pogodilo. Ti nisi svesna... Ne pljuj u čabar iz koga se pije voda. A Pink ti je i voda i kuća i pružanje pomoći i znaš i sama sve... Ja sam bila probuđena tvojim gorkim suzama - dodala je gledateljka.

- Sve što je rekla gospođa, ja sam pričao celu noć. Mi treba da budemo primer poštovanja svega. Poštovanje je kada si tačna, redovna, precizna. Svaki put kasniš, to nije poštovanje... - dodao je Mića.

- Smatram da nikoga nisam uvredila, cele sezone sam se zahvaljivala, lepo je bilo dok je trajlo, naravno da Pink televizija može bez Miljane Kulić. Krvavo sam sve zaradila - nastavila je ona.

- Šta pričaš? Imala si šporet, fen, ja sam krvario osam godina - zamerio je pevač.

- Da, svi su me čoporativno napadali u Beloj kući, svaki dinar sam zaradila. Hvala produkciji što je brinula o meni, i kad sam bila trudna... Mene su neke stvari pogodile, ali to je moj lični problem. Boli me što sam kažnjena - dodala je Kulićeva.

- Ja sam tamo sa 60 i nešto godina bio na svakom sastanku, ti nisi! Trebalo je da budeš doživotnom finansijskom kaznom biti kažnjena - govorio je Mića.

- Svi su kažnjeni za ono što su uradili - dodala je voditeljka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija