• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

28.07.2021

11:21

Ljupka Stević otkrila šta su joj LOPOVI UKRALI pa POTVRDILA da General Simić NEMA...

Estrada

Ljupka Stević otkrila šta su joj LOPOVI UKRALI pa POTVRDILA da General Simić NEMA...

Podeli vest

Pre nekoliko dana u domaćim medijima kao bomba odjeknula je vest da je stan pevačice Ljupke Stević opljačkan

Kako se pisalo u domaćim medijima, lopov je iz stana odneo zlatni nakit, kao i sumu od oko 10.000 evra. Ljupka je sada otkrila detalje pljačke, pa priznala da li njen bivši partner, general Dragiša Simić ima neke veze sa tim, kako se spekulisalo.

- Bila sam dužna da odem i da dam izjavu. Da ispričam šta se dogodilo, pisali su mediji već... Opljačkan je stan treći put... Prvi put na toj lokaciji gde živim sada trenutno... Otišla sam u nedelju, dala izjavu, završila taj svoj deo... Sad je na policiji da odradi svoj deo posla i nadam se da će pronaći tog počinioca - počinje Ljupka i dodaje:

- Toliko se pisalo o tome na koga sumnjam. Dragiša nema nikakve veze sa pljačkom i sa celom ovom pričom. Tu bih stavila tačku.

Foto: HIT dodatak/informer

Ljupka i Dragiša

- Odneli su sve što je vredno. Ne bih da detaljišem. Sve vredno su mi odneli... Ja sam bila u Beogradu na splavu, nisam bila kod kuće neka četiri sata. Bilo je pet ujutru kad sam se vratila, policija je odmah izašla na teren. Ostali smo do popodne, dok oni nisu završili svoj deo posla. S obzirom na to da je ovo treći put da se ovo dešava i da sam svaki put ja zaticala stan u takvom haosu, jako sam teško to podnela, ali bitno da je glava na ramenima, pa će se zaraditi - rekla je Stevićeva, koja se trenutno nalazi u Crnoj Gori, gde su pevačima otkazani nastupi, o čemu je poručila:

- Svi nastupi u Crnoj Gori su nam otkazani. Ja sam došla pre dva dana i hoću da sebi malo dam oduška da odmorim. Posle imam radni vikend, videćemo šta će nam doneti septembar kada je ovaj naš posao u pitanju.

Foto: printscreen instagram/ljupkastevic

Ljupka Stević pozira

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija