• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story

28.07.2021

22:58

SRĐAN PREDOJEVIĆ PROGOVORIO O PORODIČNOM SLAVLJU BEZ KUME: Jovana mi nije ČESTITALA, supruzi i deci sam ZABRANIO...

Estrada

SRĐAN PREDOJEVIĆ PROGOVORIO O PORODIČNOM SLAVLJU BEZ KUME: Jovana mi nije ČESTITALA, supruzi i deci sam ZABRANIO...

Podeli vest

Srđan Predojević proslavio je jubilarni 50. rođendan i to u najlepšem društvu - zagrljaju supruge, pravnice Mirjane, sina Stefana i ćerke Sofije zahvaljujući kojima tvrdi da je, uz par bora na licu i sedih vlasi u kosi, i dalje ostao mlad duhom.

- Slavili smo jedan sat, taman toliko koliko je bilo potrebno da se pojede roštilj u restoranu u blizini našeg stana (smeh). Došli smo zatim kući na po jedno parče moje omiljene torte s plazmom koju su mi Mirjana i Sofija pripremile, a popodne smo legli da se odmorimo, što je u mojim godinama neophodno - kaže Srđan.

- Šalu na stranu, ali klasične proslave za prijatelje nije bilo, na prvom mestu zbog kovid mera, kojih se porodično svi pridržavamo, a tu je i odgovornost prema drugima. Zašto nekoga obavezivati da u doba korone bude okružen ljudima i stvarati mu osećaj nelagodnosti. Izričito sam supruzi i deci zabranio da mi ne prave žurke iznenađenja, tako da je taj dan protekao kao i svaki drugi - istakao je Predojević.

Foto: Printscreen You Tube

Srđan Predojević

Kaže, njegovi najdraži su se baš potrudili oko poklona.

- Sofija i Stefan su mi u svom maniru napravili poklon i stavili mi ga pokraj kreveta kako bi me ujutru iznenadili. Njihovi crteži sa srcima i porukama poput "Tata, volimo te najviše" su mi dragoceni - priznaje voditelj.

Na pitanje ko mu je pored članova porodice prvi uputio čestitku i da li se bivša saradnica i prijateljica Jovana Joksimović setila da ga pozove, Srđan je iskreno rekao:

Foto: printscreen instagram/jjovanajoksimovic

Jovana i Srđan

Nije. Oko ponoći, standardno kao i svake godine, počele su da mi stižu poruke dragih ljudi. Zahvalio sam im i ponosno poručio da sam sada većinski vlasnik svog života. To je možda šala, ali primetio sam da je s godinama sve više onako kako ti hoćeš, a ne kako drugi žele.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

svaka cast majstore ali me cudi da ti nisi ranije prokuzio tvoju staru saradnicu ona je osoba koja bi gazila po lesevima da dođe do cilja ko je pratio njenu karijeru zna sve

HLADAN TUŠ U BUDVI! Maja Marnković videla SNIMAK Janjuševe AKCIJE SA PARKINGA - reagovala je iste SEKUNDE
Estrada

HLADAN TUŠ U BUDVI! Maja Marnković videla SNIMAK Janjuševe AKCIJE SA PARKINGA - reagovala je iste SEKUNDE

Maja Marinković, bivša devojka Marka Janjuševića Janjuša, trenutno boravi u Budvi, gde su je jutros zatekle vesti o novoj ljubavnoj aferi bivšeg dragog. Naime, nakon štoje Pink objavio ekskluzivne paparaco fotografije i video-snimak Janjuša i Aleksandre Nikolić sa jednog privatnog slavlja, posle kojeg su u gluva doba noći razmenjivali nežnosti na parkingu, Maja je dala svoj komentar

28.07.2021

14:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija