• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

29.07.2021

13:00

DARKO MI BARBARU NIJE DOVEO KUĆI, A MARINI DAJE NOVAC NA RUKE! Branka Lazić progovorila o optužbama na račun njenog sina

Estrada

DARKO MI BARBARU NIJE DOVEO KUĆI, A MARINI DAJE NOVAC NA RUKE! Branka Lazić progovorila o optužbama na račun njenog sina

Podeli vest

Ljubavni život Darka Lazića i dalje je u centru medijske pažnje, ovoga puta razlog za to je svađa njegove bivše verenice Marine Gagić i sadašnje devojke Barbare Bobak

Kurir je pisao o Marininom pozivu pevačici u kojem joj je oštro zapretila da ne uzima njenog sina u usta i da će sa Darkom moći da spava još neko vreme, dok je ne zameni sa drugom, novom devojkom. Darko se povodom njihove rasprave ne oglašava.

I Barbara kao da se zavukla u mišju rupu, bar kada su mediji u pitanju, pa se i ona ne javlja, niti odgovara na poruke koje pročita. Ali, zato, lumpuje s dečkom i sve to kači na društvene mreže kako bi, kako kažu izvori, isprovocirala Marinu. Barbara je pre dve večeri postavila snimak sa Darkom sa jedne proslave i tagovala ga uz postavljeno srce. To je znak da gaje emocije jedan prema drugome, što se sigurno Gagićevoj ne dopada, jer uporno tvrdi da je njenom bivšem Bobakova samo još jedna u nizu.

I dok par ćuti o njihovoj vezi, ali i o Darkovoj bivšoj, Marina poručuje da je više nikakve priče ne zanimaju, jer joj je bitan samo sin kome je je maksimalno posvećena. Ona za Kurir ističe da su mnoge priče koje se pojavljuju u poslednje vreme neistinite, ali je i Barbari dodelila tituču "šatro devojka".

Foto: printscreen

Oglasila se majka Darka Lazića

- Oboje su mi podjednako nebitni. Ne mislim o njima. Meni je za razliku od nekih dete najbitnije, tako će i ostati. Pozdrav! - rekla je Marina.

S obzirom na to da je Lazić isključio svoj telefon, pozvali smo njegovu majku Branku da prokomentariše svađu bivše i sadašnje snajke. Ona nam je rekla da o tome ne zna ništa.

- Ne bih ja da komentarišem Marinin i Barbarin odnos. Svaku Darkovu odluku poštujem, ali ja tu devojku ne poznajem pa nemam ni mišljenje o njoj. Sin me još uvek nije upoznao sa njom. Ne bih da komentarišem ni Darkov i Marinin odnos, oni su se razišli, to je njihova stvar. Znam da je on Alekseju dobar otac, i vi kada ste bili kod nas videli ste da je Marina dovela dete i da su normalno pričali. Darko je njoj davao novac do sada, to sigurno znam, nije joj uplaćivao na račun nego joj uvek sve davao na ruke. Ne znam, iskreno kakve su to sada priče i o čemu se radi, to su njihovi odnosi, ali ono što znam je da je on zaista dobar i odgovoran otac prema sinu - rekla je Lazićka.

Inače, već nedeljama se može čuti u javnosti da Lazić ne viđa dete i ne daje novac za njega oko čega se dogovorio sa Gagićevom zbog čega je ona protiv pevača najavila tužbu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija