• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.08.2021

12:38

Mlada pevačica pokrenula REVOLUCIJU! Milica Jokić poslala snažnu poruku javnosti /foto+video/

Marko Arsić

Estrada

Mlada pevačica pokrenula REVOLUCIJU! Milica Jokić poslala snažnu poruku javnosti /foto+video/

Podeli vest

Još od kada se kao devojčica pojavljivila u muzičkim takmičenjima „Zvezde Granda“ i „Pinkove zvezde“ Milica Jokić važi za jednu od najboljih i najtalentovanijih pevačica na ovim prostorima, a sada je ona porasla i odlučila da pomeri granice i otpočne svoju revoluciju.

Glavno oružje biće joj pesme, i to ne jedna nego čak tri. Milica je sa timom svojih saradnika na čijem je čelu producent i kompozitor Saša Nikolić spremila projekat pod nazivom „3logija“, koji je svoju premijeru imao u vidu spota i pesme „Leptirići“.

Foto: Foto: Marko Arsić

Milica Jokić

Čitav projekat je već nedeljama intrigirao javnost jer mu je prethodila kampanja kakva nikada ranije nije urađena na ovim prostorima. Tizeri o muzičkoj revoluciji su izazvali ogromnu pažnju, a Milica je sada objasnila i o čemu se radi.

Foto: Foto: Marko Arsić

Milica Jokić

- Želeli smo da u ovim vremenima kada je muzika zbog pandemije i mera već dugo u drugom planu pružimo ljudima makar kratki beg od svega. Zato smo i snimili tri pesme koje su deo projekta „3logija“, a ono što je zanimljivo je da su u pitanju potpuno stilski i žanrovski različite numere. Spotovi će biti objavljivani u razmaku od po nedelju dana, a „Leptirići“ su prvi jer je u pitanju vesela letnja pesma. Mnogo ljubavi, vremena i pažnje je posvećeno svemu i jedva čekam da čujem reakcije – rekla je mlada pevačica.

Pesma kojom Milica otvara novo muzičko poglavlje u svojoj karijeri je, prema prvim komentarima, pun pogodak, a da li i vas „Leptirići“ pokreću, zaključite sami.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija